9789000357673_download

Ga mee op avontuur in het museum!
Maar… waar is Dribbel?
Kijk achter de flapjes en ga op zoek naar hem!

Drieka neemt Tom en Dribbel mee op een leerzaam bezoekje naar het museum. Ze zijn gelijk onder de indruk van de enorme grote dinosaurusbotten.
Als Tom een fossiel bewonderd, verdwijnt Dribbel achter een deur. Waar is Dribbel nou gebleven? Drieka en Tom doorzoeken het hele museum op zoek naar Dribbel. Zullen ze hem vinden?

Dribbel naar het museum is hetzelfde vormgegeven als de bestseller Waar is Dribbel?, maar dan in een compleet nieuwe setting. Je kind gaat op zoek naar Dribbel in het museum en moet daarvoor onder andere achter de struiken, achter een schild, in het oude Egypte en op nog veel meer plekken zoeken om hem te vinden. Achter de flapjes denk je Dribbel te vinden, maar vind je telkens een ander dier, waardoor je verder moet zoeken. Deze vorm van herhaling is erg geliefd bij jonge kinderen.

Dribbel naar het museum heeft een hardcover met glanseffecten. De pagina’s zijn van stevig karton, zodat de kleinsten onder ons het niet snel stuk kunnen maken als ze het laten vallen of in hun mond stoppen. Peuters zullen genieten van het verstoppertje spelen met Dribbel en zijn vriendje Tom en leren daarbij ook nieuwe objecten kennen die je niet snel in een peuterboekje terugvindt. Het is niet voor niets dat er wereldwijd al 50 miljoen Dribbel-boeken zijn verkocht. Een schattig hondje, eenvoudige illustraties, felle kleuren en een herkenbare en geruststellende afloop zijn de redenen dat peuters geen genoeg kunnen krijgen van de Dribbel-flapjesboeken en ze keer op keer willen lezen.

Over Eric Hill:
Hij bracht Dribbel tot leven voor zijn zoontje, met wie hij samen op zoek ging naar Dribbel. Waar is Dribbel? verscheen voor het eerst in 1980 en is sindsdien een bestseller en enorm populair bij het jonge publiek.

ISBN: 9789000357673
Uitgeverij: Unieboek | Het Spectrum
Pagina’s: 16
Prijs: €8,99

written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.