Surface604 luidt revolutie in met elektrische Fat Bikes‏
Over zand, sneeuw, modder en de steilste heuvels: dankzij de ongekende grip komt de Fat Bike waar een gewone fiets nooit is geweest. De revolutionaire Fat Bike is ontwikkeld in Canada met als doel om de wereld te verkennen. Met een sportief design, zeer brede banden en een krachtige accu luidt ontwikkelaar Surface604 een ware revolutie in. Op BikeMOTION Benelux, de beurs voor de sportieve fietser in de Jaarbeurs Utrecht, lanceert Surface604 in oktober 2014 de unieke cruiser voor elk terrein voor klanten in Nederland én de rest van Europa.

Onbegrensde mogelijkheden
Fiets door prachtige landschappen en langs de heidevelden van de Drunense duinen, over dijkjes en door polders langs het IJmeer of ontdek de unieke vogelgebieden op Waddeneiland Texel. Surface604 ontwikkelde een sportieve fiets met extra brede banden die niet wegzakken in zachte grond, een krachtige accu voor het beklimmen van de steilste heuvels, een ingebouwd achterlicht en een superlicht frame: de Fat Bike. Vanaf nu zijn er geen grenzen meer: verken de wereld op deze sportieve ‘all-terrain cruiser’!

Extra kracht
In 2015 heeft Surface604 twee verschillende modellen van de Fat Bike in het assortiment: de Boar E250W en de Boar E250W High-end. Dankzij de motor van 250 watt kan de Fat Bike elk terrein aan. De 36 volt lithium-ion accu is een echte krachtpatser: met een snelheid van 25 kilometer per uur leg je op de elektrische Fat Bike een afstand af van maar liefst 50 kilometer. De accu van Samsung kan volledig verwijderd worden voor een oplaadbeurt en is in 6 tot 8 uur weer klaar voor een nieuwe uitdaging. Een stukje fietsen zonder gemotoriseerde hulp? Geen probleem! De High-end heeft 30 versnellingen die je met gemak over alle heuvels heen helpen. De E250W is uitgevoerd met 7 versnellingen. Welk terrein ga jij verkennen?

Over Surface604
Surface604 Benelux brengt de Fat Bike naar Europa! De stoere cruiser is in Nederland en de rest van Europa exclusief verkrijgbaar via de webwinkel www.surface604.nl en dealers van Surface604. Ben je benieuwd naar de reacties van klanten, lees dan de testimonials op de website.

written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.