Winactie: Win de dvd van Uilenbal!

winactie-win-de-dvd-van-uilenbalDe feelgood familiefilm Uilenbal is vanaf 14 februari verkrijgbaar op DVD en VOD. De film vertelt het verhaal over de 8-jarige Meral die dankzij muis Piepiep vriendjes probeert te maken met haar klasgenootjes. De cast bestaat onder andere uit: Mimoun Oaissa, Birgit Schuurman, Fabian Jansen, Hiba Ghafry en Matheu Hinzen. Uilenbal ging in première tijden het Cinekid Filmfestival 2016 en is een film van Simone van Dusseldorp (Kikkerdril). Simone was tijdens Cinekid gast van het jaar en won tevens een oeuvreprijs voor haar films die de harten van kinderen en ouders raken. De film is onlangs ook geselecteerd voor de Berlinale Generation. De DVD wordt uitgebracht door Just4Kids en jij kan ‘m al winnen bij Banger Sisters!

 

uilenbalUilenbal
Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral die net is verhuisd. Ze wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi (Jashayra Oehlers), de stoere Jason (Matheu Hinzen) en de verlegen Vito (Felix van de Weerdt). Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepiep’s botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn.

 

uilenbal-2
Een feelgood familiefilm over vriendschap, dieren en avontuur in de natuur! Van de makers van Kikkerdril. Alvast een voorproefje>? Bekijk hier de trailer van Uilenbal.

Speelduur: 80 minuten Taal: Nederlands gesproken Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital 5.1 CAP: € 9,99 Kijkwijzer: AL Verpakking: 1 DVD amaray + slipcase

Banger Sisters mag maar liefst vijf lezers blij maken met een dvd van deze mooie familiefilm.
Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp Uilenbal naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 23 februari 2017

written by

5 Comments on Winactie: Win de dvd van Uilenbal!

 1. anja
  februari 17, 2017 at 1:15 pm (1 jaar ago)

  dit lijkt me een erg leuke film die ik graag zou willen zien

  Beantwoorden
 2. Albertine van Veldhuizen
  februari 17, 2017 at 3:02 pm (1 jaar ago)

  Ik zou zo zeggen : wat lekkers op tafel, voetjes om hoog met z’n allen en een gezellig familie-filmavondje met onze 4 kids in de voorjaarsvakantie….

  Beantwoorden
 3. Marian van Trigt
  februari 18, 2017 at 6:25 pm (1 jaar ago)

  Op de bank, chipjes erbij voeten op de tafel mag hier, en met genieten met de kinderen van de film

  Beantwoorden

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.