Winnaars festival survival pakket van de film Song to Song!

winactie-win-een-festival-survival-pakket-van-de-film-song-to-songOp vier mei ging de film Song to Song in de Nederlandse bioscopen draaien. In deze prachtige film toont Terrence Malick (The Tree of Life, The Thin Red Line) een rock ‘n’ roll wereld van verleiding en verraad. Met een absolute sterrencast waaronder Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman en Cate Blanchett. Bij Banger Sisters kon je alvast een geweldig leuk festival survival pakket winnen met daarin kaartjes voor de bioscoop en nog veel meer!

 

song-to-songSong to Song
De jonge, ambitieuze en onzekere Faye (Rooney Mara) legt het aan met muziekproducent Cook (Michael Fassbender), in de hoop dat dat haar carrière ten goede zal komen. Als ze BV (Ryan Gosling) ontmoet, ontdekt ze wat de liefde kan zijn. Maar het lukt niet Cook los te laten. Op zijn beurt verleidt Cook een serveerster (Natalie Portman) die toegang krijgt tot en worstelt met zijn exorbitant rijke en losgeslagen wereld. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen, maar worden vooral met zichzelf geconfronteerd. Zijn ze wie ze denken te zijn? Worden ze wat ze hopen te worden?

 

Als in een schilderij van Jeroen Bosch (volgens Variety) onthullen Terrence Malick en zijn acteurs onbevreesd de rafelranden van zichzelf terwijl de muziek van de festivals in Austin, Texas ze begeleidt. En passant komen we, onder andere, Patti Smith, Lykke Li, Red Hot Chili Peppers en Iggy Pop tegen.

Bekijk hier alvast de trailer van deze prachtige film.

Ter ere van het uitkomen van deze mooie film mocht  Banger Sisters maar liefst twee festival survival pakketten weggeven!
festival-survival-pakket-song-to-song
In elk festival survival pakket zitten natuurlijk twee bioscoopkaartjes voor de film Song to Song, maar ook een regenponcho, oordoppen, een zonnebril en neon glow-in-the-dark armbandjes.
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, het Song to Song festival survival pakket komt naar jullie toe!
* Marian Bouwens
* Badra Errachidi

written by

2 Comments on Winnaars festival survival pakket van de film Song to Song!

 1. Badra E.
  mei 13, 2017 at 4:39 pm (1 jaar ago)

  heb hem ontvangen. super leuk en bedankt! kan niet wachten om de film te zien!

  Beantwoorden
 2. Marian B
  mei 15, 2017 at 7:34 pm (1 jaar ago)

  Ook ik heb het pakket binnen. Ik was blij verrast, dankjewel!

  Beantwoorden

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.