banger-sisters-shop
Welkom in de Banger Sisters Shop!
Hier kun je terecht voor de enige echte Banger Sisters merchandise.
De prijzen die bij de producten vermeld worden zijn inclusief verpakkings- en verzendkosten

 

Banger Sisters Pen
De originele Banger Sisters Pen is paars van kleur met een speelse clip. De pen bevat blauw schrijvende inkt en gaat bovendien lekker lang mee.
€ 3,95

 

Banger Sisters sleutelhanger
Een onmisbare tool in je tas, deze Banger Sisters is de sleutelhanger! Voor het boodschappen doen bevat deze handige sleutelhanger een muntje. Nooit meer zoeken in je portemonnee! Kom je ’s avonds laat thuis van een avondje doorzakken, dan zit er in deze sleutelhanger een slim lampje, zo kun je handig het sleutelgat (of de weg naar huis) terug vinden. Superhandig dus, deze Banger Sisters Sleutelhanger!
€ 4,95

 

Banger Sisters Krabber
Deze multifunctionele Banger Sisters Krabber is ideaal wanneer je in de zomer de vogelpoep van de ramen moeten krabben. Gaat het in de donkere maanden van het jaar weer vriezen? Ook dan kun je deze handige Banger Sisters krabber gebruiken om je ramen snel ijsvrij te krijgen!
€ 6,95

 

 

Banger Sisters Boekenlegger
Hij is van glimmend staal, handig in gebruik en helpt je perfect te onthouden op welke bladzijde je was gebleven in dat mooie boek. Uiteraard is hij voorzien van het Banger Sister logo.
                                                                              € 7,95

 

Banger Sisters Shopper
De enige echte, originele Banger Sister shopper is een heerlijke tas! Of je nu boodschappen gaat doen, je boeken terug naar de bieb gaat brengen of een dagje op stap; deze fijne tas is veelzijdig in het gebruik. We denken bovendien graag aan het milieu, tegenwoordig krijg je nergens meer een plastic tas, gaan shoppen met de Banger Sisters shopper is dan ook een feest. Je ziet er hip uit en er past ook nog een heel veel in, wat wil je nog meer!
€ 9,95

 


Wat gaaf hé, die originele Banger Sisters merchandise… maar hoe bestel je die eigenlijk?

Stuur een mailtje naar shop@bangersisters.nl
Geef hierin aan welk product je wil kopen, vermeld daarnaast je naam en adresgegevens.
Je ontvangt een mail met de betaalgegevens, na ontvangst van je betaling wordt je bestelling toegestuurd.

 Banger Sisters Boeken Shop

Onderstaande boeken zijn geschreven door Banger Sisters medewerkers.
Via de aangegeven link kom je terecht bij Bol.com waar je het boek direct kunt bestellen.

 

Vis op Vrijdag – Rob van Spanje
De auteur staat regelmatig even stil bij de doodgewone dingen in het leven. Het is die ene glimlach, dat enkele bloempje dat bloeit; je hoeft het alleen maar te zien. ‘Wat je ziet, schrijf je gewoon op,’ zegt de auteur. Als hij schrijft, voelt hij zich als een vis in het water. De columns zijn geregeld getekend door de levenservaring van de auteur. Werkloos, depressief, een hersenbloeding. Wat doet dat allemaal met je? Dat raakt niet alleen jezelf maar vooral ook degenen die je lief zijn. Maar hij schrijft ook over feestelijke aangelegenheden en heel wat andere luchtige onderwerpen. Ook momenten van bezinning op dingen die er in het leven echt toe doen. Heel makkelijk leesbare stukjes, voor iedereen herkenbaar. Het is juist de afwisseling in deze thema’s die de kracht vormt van deze bundel. Meestal serieus en toch altijd weer met een vleugje humor. ‘Zonder humor ga ik eerder dood dan mijn planning is,’ zo schrijft de auteur zelf.

 

Ik hengel maar wat – Rob van Spanje
Ik hengel maar wat is de tweede columnbundel van Rob van Spanje.
Evenals Vis op vrijdag, een bonte en gevarieerde verzameling. Ogenschijnlijk speelse, maar vaak toch o zo serieuze overpeinzingen. In alle opzichten ook nu weer: meestal serieus, altijd met een glimlach. De thema’s liggen volgens de auteur gewoon op straat. Deels plukt hij ze ook uit zijn eigen leven.
De auteur weet regelmatig zelfs zwaarwegende thema’s te relativeren waardoor ze ineens in een notendop blijken te passen. Maakt het leven wat overzichtelijker. Het liefst noemt hij zijn columns gewoon stukjes. Heel makkelijk leesbaar en voor iedereen herkenbaar.

 

 

 

van-werkloos-tot-depressief-rob-van-spanjeVan werkloos tot depressief – Rob van Spanje
‘Van werkloos tot depressief’ is een autobiografisch verhaal: een zeer openhartige beschrijving van een jarenlange zoektocht naar een nieuwe toekomst. Onderwerpen die de revue passeren zijn onder andere: Wat betekent het om werkloos te worden en te zijn? Met welke instanties krijg je te maken? Het aparte wereldje van re-integratie en is dit geldverspilling? Volledig arbeidsongeschikt en chronisch depressief; wat is dat?

Het boek is vlot geschreven, leest heel gemakkelijk en is daardoor toegankelijk voor een breed publiek. Rode draad: Hoe moeilijk kan het zijn om beperkingen te accepteren en een nieuwe koers in te slaan? Een absolute aanrader voor lotgenoten en hulpverleners!

 

 

 

getekend-door-de-oorloggetekend-door-de-oorlog-nancy-walburgGetekend door de oorlog – Nancy Walburg
Kees Verhagen is vijftien jaar oud als de oorlog echt doorbreekt in Broekhoven, Tilburg. Opgegroeid in een smokkelaarsfamilie brengt ook hij de oorlog smokkelend door. Dat dit niet zonder gevaar is, komt Kees snel achter. Hij wordt geregeld opgepakt en komt in verschillende werkkampen terecht, maar slaagt er ook in om te ontsnappen en vlucht kilometers door de Brabantse bossen. In de loop der jaren ziet hij de vreselijkste dingen, die hem tekenen voor de rest van zijn leven. ‘Getekend door de oorlog’ is een boek gebaseerd op de herinneringen van Kees Verhagen aan de tijd van de tweede wereldoorlog. Nancy Walburg (1976) tekende het verhaal op naar aanleiding van diverse gesprekken met Kees.

 

 


 

Onderstaande boeken zijn te bestellen via uitgeverij aquaZZ

 

ondersteboven-nancy-walburg¡Ondersteboven! – Nancy Walburg
In ¡Ondersteboven! vertellen veertig vrouwen hún verhaal. Twintig van deze vrouwen zijn moeder, de andere twintig kinderloos. In dit bijzondere boek geven deze vrouwen ons een kijkje in hun leven, in hun hart. Moeders schrijven over de vrolijke, maar ook dramatische gebeurtenissen rondom het moederschap. De kinderloze vrouwen laten ons hun hartverscheurende verdriet zien, of hun standpunt om juist niet voor kinderen te kiezen. Wat het lot van deze veertig vrouwen ook is, wel of geen kinderen, één ding delen zij: het heeft hun leven, hoe dan ook, ondersteboven gekeerd. Veertig mooie, ontroerende verhalen samengebracht in één bundel.

Bestel ¡Ondersteboven! voor € 16,95 via deze link bij uitgeverij aquaZZ

 

mijn-moeder-nancy-walburgMijn moeder – Nancy Walburg
Iedereen heeft een moeder. Wat ons verschilt van elkaar is de relatie met haar. Mijn moeder was alles voor mij, onze band was sterker dan ik in woorden uit kan drukken. Een moeder die haar kind negen maanden draagt, daar kan niets of niemand tussen komen. Toen ik op zoek ging naar de verhalen van anderen bleek echter dat dit niet vanzelfsprekend is.

In Mijn Moeder vertellen 23 personen over de relatie met hún moeder. Sommige van deze verhalen zijn een ode aan de vrouw die hun het leven gaf, andere verhalen laten zien dat het ook een onbeantwoorde liefde kan zijn.

 

Bestel Mijn moeder voor € 14,95 via deze link bij uitgeverij aquaZZ

 

written by