9789048825851

Tophockeyster Ellen Hoog wordt geroemd om haar flitsende acties, verwoestende backhand en vele doelpunten. Om op het veld optimaal te kunnen presteren, let Ellen goed op haar voeding; ze eet gezond en het liefst biologisch. Balans in haar recept voor een fit en gelukkig leven: gezond eten én af en toe zondigen met een guilty pleasure, efficiënt trainen én bewust ontspannen.

In 6 complete work-outs deelt Ellen haar 36 favoriete sportoefeningen om zowel conditie als kracht te verbeteren; geschikt voor beginner tot gevorderde en je hoeft er niet voor naar de sportschool. De work-outs worden afgewisseld met 45 heerlijke, gezonde recepten – van snelle smoothies en healthy breaks tot power snacks en voedzame diners – waarmee Ellen bewijst dat gezond ook heel lekker is.

Recepten – veel recepten – die Ellen Hoog zelf regelmatig klaarmaakt (en veelal van biologische afkomst) staan in dit mooie boek.
Maar niet alleen recepten. Nee, ook een aantal goede – en ook goed uit te voeren – work-outs staan erin. Ze begint met heerlijke shakes/smoothies van lekker fruit en bijvoorbeeld amandelmelk. Populaire gerechten zoals de mug cake en overnight oats staan erin, verschillende soorten hummus en zelfs zelfgemaakte popcorn met cheddar (die ik zelf écht moet uitproberen!). Ze vertelt waar ze haar teamgenoten (en jij je familie, vrienden en collega’s dus) blij mee maakt zoalsde powersnacks kokosmakronen en energieballetjes.
Ook de hoofd- en nageregechten zijn om je vingers bij af te likken.
De work-outs zijn goed uit te voeren (en ja… ik heb er een aantal uitgeprobeerd) en een aantal ook bekend bij veel mensen. De bekende oefeningen zijn onder andere de plank en de squat.

In “In perfecte conditie” heb je een combinatieboek te pakken van heerlijke (en gezonde) recepten en daarbij lekkere work-outs. Bij beiden staat het allemaal stap voor stap beschreven. Bij de work-outs wordt het zelfs stap voor stap met duidelijke foto’s uitgelegd.
Maar ook de foto’s van de gerechten zien er supermooi en uitnodigend uit. Om te kwijlen bijna. Als je een combinatieboek zocht, dan is dit hét boek dat je zoekt.

Uitgever: Carrera
ISBN: 9789048825851
Pagina’s: 224
Prijs: € 19.99

written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.