kidsweek-moppenboek-deel-5

Renske is op bezoek bij haar oma. Als ze weggaat, krijgt ze twee koekjes. Voor elke hand een. ‘En, wanneer kom je weer?’ vraagt oma. ‘Met carnaval,’ zegt Renske. ‘Dan kom ik als duizendpoot!’

Ga maar vast op de grond zitten, dan kun je in ieder geval niet meer van je stoel vallen van het lachen! Want de lezers van Kidsweek laten zich weer van hun allergrappigste kant zien met hun ingestuurde raadsels en moppen. Lachen, gieren en brullen gegarandeerd met dit vijfde Kidsweek-moppenboek.

Kruising
Wat krijg je als je een olifant kruist met een mol?
Antwoord: Grote gaten in de tuin.

In de zon
Wat krijg je als een hond lang in de zon ligt?
Antwoord: Een hotdog.

Het vijfde deel van de beproefde serie Kidsweek Moppenboek staat weer vol met leuke mopjes en raadseltjes waar kinderen vanaf een jaar of acht zeker veel plezier aan zullen beleven. Alle moppen en teksten hebben een titel waardoor, zeker voor jongere kinderen, helder is wanneer de grap afgelopen is en ze moeten stoppen met voorlezen.
Ouders die dit deel kopen hebben vast al via hun kinderen kennis gemaakt met een eerder deel en weten dan ook dat sommige moppen een beetje flauw zijn, maar is dat erg? Nee, helemaal niet, ouders zijn niet de doelgroep, dat zijn de kinderen en die vinden deze boekjes geweldig.

Leuk raadseltje: Je kunt me niet zien en als je weet wat ik ben dan ben ik het niet meer. Rara, wat ben ik? Antwoord: Een geheim.

Kidsweek Moppenboek deel 5 heeft een heel bescheiden prijsje en past in elke schoen!

Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000351640
Pagina’s: 109
Prijs: € 5,–

written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.