Be-Flowerd laat je betoveren door bloemen van vilt‏
Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je het hebt over bloemen, maar bloemen van vilt… ze bestaan echt! Vilt is een prachtig materiaal om de meest bijzondere boeketten mee samen te stellen. Een trouwboeket van vilt bijvoorbeeld. Wat fijn dat Be-Flowerd ervoor zorgt dat  je zo’n belangrijke accessoire van een bruiloft nu kunt bewaren als aandenken!

De creatieve Daphne Engelke is een kunstenares als het op vilt aankomt. Het is haar grote passie om van vilt een prachtig boeket, corsage of andere versiering te maken. Ideaal voor bijvoorbeeld een bruiloft of een andere feestelijke aangelegenheid. Vilten boeketten bieden een origineel alternatief voor echte bloemen, met het grote voordeel dat het voor altijd bewaard kan blijven. Een tijdloos aandenken dus!

Op de website www.be-flowerd.nl staan talloze voorbeelden van de mogelijkheden. Indien je toch iets anders in gedachten hebt, is dat mogelijk. Klanten mogen langskomen in het atelier om de ontwerpen te bespreken en Daphne kan indien gewenst ook stukjes vilt opsturen zodat je kleur goed kunt bepalen. Zo ontvangt iedereen uiteindelijk een uniek ontwerp dat past bij zijn / haar smaak.

Naast de mooiste bruidsboeketten van vilt, biedt Be-Flowerd ook corsages, trouwbedankjes of ringbloemen. Daphne: “De ringbloemen zijn erg leuk voor bruidsmeisjes, maar ook voor bruiden die toch voor een boeket met echte bloemen gaan, maar van één van de bloemen uit dat boeket een vilten aandenken willen.

Uiteraard kan Be-Flowerd ook voor andere feestelijke aangelegenheden worden ingeschakeld. Denk aan een verjaardag, Moederdag, Valentijnsdag of een communiefeest: het wordt allemaal nog mooier met een vilten creatie. En de decoraties zijn ook uitermate geschikt om een feesttafel nog feestelijker aan te kleden. Kortom… de mogelijkheden zijn eigenlijk grenzeloos!

Laat je overtuigen door de mooie voorbeelden op de website en maak van jouw bloemenmoment een moment voor het leven. Be-Flowerd betovert!

written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.