Mama_en_Zo_heeft_een_zusje

Wist je dat Mama en Zo een zusje heeft? Het grote online platform Mama en Zo, dat zich volledig richt op (zwangere) vrouwen en jonge moeders, is uitgebreid met een verzameling aan webwinkels. Mama en Zo Shoppen verzamelt originele en hippe webshops die mama’s niet mogen missen. Je spot en koopt er leuke mode musthaves en nog veel meer alledaagse items.

Musthaves die je niet mag missen!
Om het platform Mama en Zo compleet te maken, vind je nu ook ruim 60 webshops op het platform. Alleen de allerleukste webshops voor mama’s, gericht op onder andere (kids) fashion, wonen & inrichting, zwangerschap en spelen vinden een plek binnen Mama en Zo Shoppen. Door de diversiteit van de unieke shops is Mama en Zo Shoppen dé ideale plek om voor jezelf en het gezin te shoppen. Het doel van Mama en Zo is dan ook het leven van drukke mama’s gemakkelijker te maken door ze een plek te bieden waar alle benodigdheden voor het hele gezin zijn verzameld.

“Wauw! Nu al een record!”
De shops zijn met een eigen unieke winkelpagina terug te vinden op Mama en Zo. Eva den Doelder, eigenaresse van Rondom Eva, ondervond het succes en twitterde: “Wauw! Nu al een recordaantal qua bezoekers op de site dankzij de vermelding op Mama en Zo.” Naast de algemene nieuwsbrief geeft Mama en Zo ook elke 2 weken een speciale shoppen nieuwsbrief uit. Webshops worden ook in de spotlights gezet op de Facebook en Twitter van Mama en Zo. Zo kunnen alle mama’s op de hoogte blijven de meest favoriete shops, nieuwste producten en fashiontips.

Heb jij ook een leuke webshop?
Alleen de allerleukste webshops komen in aanmerking voor een plekje op Mama en Zo. Hierbij zijn het design van de website, originaliteit van de producten en/of samenstelling van het assortiment van groot belang. Heb jij een leuke webshop die op Mama en Zo Shoppen thuis hoort? Meer informatie en een aantrekkelijk introductie aanbod vind je www.mamaenzo.nl/shoppen/aanmelden.

Wie is Mama en Zo?
Mama en Zo is een van de grootste online communities in Nederland en richt zich volledig op (zwangere) vrouwen en jonge moeders. Maandelijks vinden ruim 275.000 vrouwen hun weg op het platform dat een grote verscheidenheid aan redactionele content biedt zoals blogs, experts, testpanel, tools en nieuwsbrieven. Het platform is speciaal ontwikkelt voor mama’s die bewust met zichzelf bezig zijn en balans zoeken tussen zelf, zorg en carrière. De kwaliteit van het leven staat bij haar op nummer één en daar is haar gezin onderdeel van, maar ze verliest zichzelf zeker niet uit het oog!

written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.