banner_solobiomooi_9x4_nat_ingr_huidverz_new

Cosmetica die jou en de wereld rondom je op vele manieren mooier maakt. Dat bestaat, en wel bij webshop SoloBioMooi! Wij bij Banger Sisters zijn helemaal enthousiast over deze webshop. Natuurlijke en biologische producten waar we niet alleen mooier, maar ook blijer van worden!

De filosofie: vermooieren
Simpel als dat: vermooieren, dat is wat SoloBioMooi wil bekomen. Dat niet alleen door fantastische producten aan te bieden die je huid en daarmee je uitstraling ten goede komen, maar ook doordat de producten niet op dieren getest zijn, producten die ecologisch zijn en dus goed voor de natuur, door het geven van eerlijke en duidelijke informatie bij ieder product en zelfs de verpakking is mooi. Ze hebben zelfs een assortiment schoonheidsproducten speciaal voor veganisten, waar geen enkel dierlijk product in verwerkt zit, en superfood, zoals fruit, noten, kruiden en dranken, voor een fitte en gezonder levensstijl. Bij SoloBioMooi willen ze dat we lekker in ons vel zitten, zodat het aanstekelijk is voor iedereen om ons heen, en we op die manier bijdragen aan een mooiere en blijere wereld.

Ook in de praktijk?
Jazeker! De service is uitstekend en bij SoloBioMooi is de klant echt koning(in). Ze willen dat de klant 100% tevreden is, want als die blij is, zijn zij het ook. Ze hanteren een houding die ze de ‘SoloBioMooi-doet-niet-zo-moeilijk-houding’ noemen en dat is in iedere actie tijdens de bestelling terug te vinden. Duidelijke afspraken die nagekomen worden, snelle en uitgebreide service en als prachtige kers op de taart: producten die fantastisch zijn! Wat kun je nog meer wensen? Nou, nog meer producten van SoloBioMooi.

Wie is SoloBioMooi?
De oprichters achter deze geweldige webshop zijn Ingrid en Pieter. Ze hebben elkaar in 2012 ontmoet in SoloBio, het 100% biologische restaurant van Pieter. Tijdens het bestellen van de drankjes vertelde Ingrid over ideeën om een webshop te beginnen met biologische cosmetica. Pieter die bijna 10 jaar ervaring had in het opzetten en uitbouwen van diverse webshops vond dat zo’n leuk idee dat een klein uurtje en twee kopjes biologische koffie later het duidelijk was. Ze hadden samen alles in huis om een webshop te starten: de klik, het enthousiasme, de gedrevenheid, de tijd, de ideeën, de filosofie, de kennis over producten, de ervaring met het runnen van een webshop, de leveranciers en de wil om elke dag ietsje beter te worden.

SoloBio + Mooi = SoloBioMooi
Hoe zijn ze op de naam gekomen? Wel, ze zaten dus in het restaurant ‘SoloBio’ en ze wilden biologische producten verkopen. Aldus: SoloBioMooi! Solo betekent alleen in het Italiaans, Bio staat natuurlijk voor biologisch en Mooi.

We zijn het bij Banger Sisters dan ook helemaal eens met wat er op de site van SoloBioMooi staat: ‘Doe dingen waar je blij van wordt. Wees mooi van binnen én van buiten. Vermooier de wereld samen met ons want: mooi maakt je blij en blij maakt je mooi!’

Testing testing
Banger Sisters gaat de komende tijd op grootscheeps onderzoek uit, we zullen maar liefst 7 producten van SoloBioMooi testen. Waaronder:

1. gezichtscrème van SantaVerde: Alo Vera Cream Rich
2. douchegel van Lavera: Lime Sensation
3. shampoo van Lavera: Repair and Care voor droog haar
4. lichaamsolie van Living Nature
5. handcrème van Benecos: Natural Hand Cream for Happy Hands
6. lichaamscrème van Benecos: Natural Body Cream Love your Skin
7. Zonnecrème van Lovea: Bio Sun Spray SPF 30

Houd Banger Sisters dus zeker in de gaten! Wordt vervolgd…

written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.