Vier het mee! 0
Wil jij je deze zomer ook een nummer 1 voelen net als de nummer 1 zanger van Nederland, Marco Borsato? Dat kan met de hitproducten van Procter & Gamble. De fans van Marco Borsato hoeven er tijdens de campagneperiode – van 6 t/m 19 juli – alleen maar voor naar hun favoriete Kruidvat-filiaal te gaan. Alle kopers van 2 producten van Procter & Gamble*, worden extra beloond met een exclusieve, gratis compilatie van Marco Borsato’s 16 grootste hits op één CD: SAMEN VOOR ALTIJD. Deze unieke CD biedt een schitterende terugblik op een ongeëvenaarde muzikale carrière van 25 jaar, die Marco Borsato tot Nederlands’ succesvolste artiest ooit maakte.

Vier het mee! 9
Slechts tijdelijk verkrijgbaar

SAMEN VOOR ALTIJD is uitsluitend en slechts tijdelijk verkrijgbaar bij aankoop van twee producten van Procter & Gamble bij Kruidvat*. Met de producten van Procter & Gamble creëer je moeiteloos jouw beste Nr. 1 look en maak je bovendien ook nog eens kans op 2 gratis kaarten voor één van de Symphonica in Rosso-concerten in het Ziggo Dome. Spetterende shows waarmee Marco dit voor hem bijzondere jaar op spectaculaire wijze zal gaan afsluiten. De producten van Procter & Gamble zijn natuurlijk het HELE jaar door verkrijgbaar bij Kruidvat!

Be a number 1, met Procter & Gamble’s hitproducten van deze zomer!

Vier het mee! 1
Olaz Total Effects dagcrème met SPF 15

Van ‘s werelds nummer 1 in vrouwelijke gezichtsverzorging**
Olaz Total Effects dagcrème met SPF 15 – Olaz Total Effects is een speciaal ontwikkeld concept om de 7 tekenen van huidveroudering te bestrijden: de vorming van fijne lijntjes en rimpels, verlies aan stevigheid, zichtbare poriën, hyperpigmentatie en een ongelijke teint, oneffenheden, droogheid en dofheid van de huid. Zónder ingewikkelde of tijdrovende toestanden. Waardoor je meer tijd overhoudt voor je actieve leven, zónder zorgen over de veroudering van je huid. Verkoopadviesprijs € 22,36*.

Vier het mee! 2
Max Factor Glamour Extensions 3-in-1 mascara

De snelste stijger op de hitlijst voor bewonderende blikken
Max Factor Glamour Extensions 3-in-1 mascara – Meer volume. Meer lengte. Meer kleur intensiteit. Je wilt het allemaal? De sensationele nieuwe Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara is speciaal ontwikkeld om het je allemaal te geven. Dankzij het revolutionaire ‘toverstafje’ kun je met de bijzondere mascara-formule van Glamour Extensions 3-in-1 in één handomdraai maximaal volume, optimale lengte én intens zwarte wimpers creëren! Verkoopadviesprijs € 17,99*.

Vier het mee! 3
Head &Shoulders Instant Relief

De shampoo-hit bij het onmiddellijk bestrijden van een jeukende hoofdhuid en het aanpakken van roos
Head&Shoulders Instant Relief – De Head&Shoulders Shampoo Instant Relief bevat verfrissende ingrediënten (menthol en pepermunt) die direct een kalmerend en fris gevoel geven dankzij de dubbele werking: stimulatie van de huid en het afgeven van een frisse geur. De actieve MicroZinc-formule werkt in op de moeilijkst te bereiken zones. Resultaat: de hoofdhuid is fris, grondig gereinigd en roosvrij. Verkoopadviesprijs € 4,99*.

Vier het mee! 4
Dreft original handafwas

De onovertroffen evergreen (sinds 1898!) onder de handafwasmiddelen
Dreft original – Dreft is sinds jaren het best verkopende handafwasmiddel. En dat is niet zo verwonderlijk als je naar de superieure resultaten kijkt. Het afwasmiddel verscheen voor het eerst in 1898 onder de naam ‘Fairy’ in het Verenigd Koninkrijk. Dreft heeft sindsdien jaar na jaar opnieuw bewezen dat het tot 75% langer meegaat**. Verkoopadviesprijs € 1,69*.

Vier het mee! 5
Venus Snap on the move scheersysteem

Hét succesnummer voor actieve vrouwen
Venus Snap on the move scheersysteem – De moderne vrouw is continue on the move, voortdurend jonglerend tussen partner of gezin, werk, vriendinnen… Dat eist een scherpe planning. Maar je wilt ook zonder nadenken op het laatste moment een uitnodiging voor de spa kunnen aannemen. Of in een boetiekje zwichten voor een kort jurkje en het meteen zonder blozen kunnen passen en aanhouden. Juist voor die onvoorziene mooie momenten heeft Gillette een compact scheersysteem voor on the move vrouwen gelanceerd: Venus Snap. Het eerste compacte scheersysteem dat snapt wat actieve vrouwen nodig hebben. En dat where ever you are in een oogwenk voor een oogstrelend zachte huid zorgt. Verkoopadviesprijs € 14,99*.

Vier het mee! 6
Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

De gouden formule tegen droge en statische zomerlokken
Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor – Jouw redding deze zomer is de legendarische Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor. De ingrediënten zorgen voor een Aussome hairday, zeker in de zomer. 25% van de Nederlandse vrouwen selecteert de haarverzorgingsproducten op ingrediënten en werking. En juist die ingrediënten zijn belangrijk bij de Aussie-producten. De combinatie van eeuwenoude Australische bladeren van de Blue Gum eucalyptusplant, Jojoba-olie en voedende oliën van de Australische macadamianoot, vormt een gouden formule tegen droge en statische zomerlokken. Verkoopadviesprijs € 9,14*.

413224_Back.pdf
Oral-B Pro Expert multi-bescherming tandpasta

Niet alleen voor topzangers de absolute nummer 1 op het gebied van mondverzorging
Oral-B Pro Expert muli-bescherming tandpasta – Het valt niet mee om uit het overweldigende aanbod van tandpasta’s juist die te pikken die het beste voor jou geschikt is. Goed nieuws! Oral-B experts zijn er in geslaagd een range van slimme tandpasta’s te ontwikkelen: Pro-Expert. Tandpasta’s die zich IN de mond aanpassen om tand-verzorging op maat te kunnen bieden. Dat kunnen Pro-Experts tandpasta’s omdat ze het gepatenteerde ‘Tinfluoride Complex’ bevatten, het resultaat van 15 jaar research door Oral-B wetenschappers. Dit complex reageert op het speeksel in de mond, splitst zich op in vele kleine actieve bestanddelen die, daar waar nodig, gericht aan het werk gaan: tandsteen, gevoeligheid, tandvlees of bescherming van het glazuur tegen erosie. Verkoopadviesprijs € 3,99*

Vier het mee! 8
Gillette Fusion ProGlide met FlexBall™ technologie

De grootste innovatie-hit in de geschiedenis van Gillette
Gillette Fusion ProGlide met FlexBall™ technologie – De grootste innovatie in de geschiedenis van het mannenscheren: Fusion ProGlide met FlexBall™ technologie. Een briljant scheersysteem waarmee je extreem glad scheert, óók op de lastige plekjes. Voor het eerst hoeft het gezicht zich niet aan de stand van de mesjes aan te passen, maar voegen de mesjes zich probleemloos naar de contouren! Dankzij een uniek kogelscharnier in de houder, dat 24 graden kan meedraaien, kunnen alle rondingen en reliëfs in het gezicht super-glad geschoren worden. Zonder enige moeite, zonder het trekken van gekke bekken… En zonder dat er van de gemiddeld 50.000 baardharen ook maar eentje hoeft te blijven staan. Zelfs niet in de holte van de kin, op de rand van de bovenlip of in de holtes van de hals. Verkoopadviesprijs € 15,99*.

Vier het mee! 9
Wereldhits, snelle stijgers, evergreens, platina platen, nummer 1 hits… ze zijn voor altijd samengebracht op het speciaal voor Kruidvat samengestelde album SAMEN VOOR ALTIJD.
De perfecte muziek bij het creëren van jouw Nr. 1 look!

written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.