W.I.C._by_Herôme__Mystic_Japan

Über hip, fashion forward en duizelingwekkend kleurrijk. Dat is Japan volgens WIC by Herôme. Het resultaat is de subliem samengestelde Limited Edition WIC by Herôme Mystic Japan. Deze kleuren laten jouw nagels schitteren als een echte geisha!

Mystic Japan start met intense, volle en aansprekende kleuren. Het hemelsblauw van WIC Sapporo is geïnspireerd op de prachtige blauwe luchten die deze sneeuwrijke stad vaak kleuren. Draag het stoer met lichte jeans en vette sneakers. De vibe die in de Japanse miljoenenstad WIC Yokohama hangt is gevangen in een uitgesproken kleur paars. Perfect voor een avondje uit: sushi for two please! Ooit de Japanse bloesem in bloei zien staan? WIC by Herôme brengt dit beeld naar je toe in het oogverblindend mooie roze van de kleurrijke stad WIC Shizuoka. Breng deze lekkere felle kleur terug in je accessoires voor een urban look and feel. Het schitterende rood van WIC Kyoto brengt je meteen naar deze beroemde Aziatische metropool. Denk aan verfijnde geisha’s en elegante theeceremoniën. Ga dus zeker voor een chique touch in total black! In WIC Nagoya lieten we ons oog vallen op de vele bomen in de rustige uitgaanswijk East End. Deze inspiratie is vertaald in een lichte groene kleur, die helemaal aansluit bij het vrolijke modebeeld van nu. Dit laatste geldt ook voor het geel van WIC Nemuro, dat verwijst naar een belangrijke havenstad in het land van de rijzende zon. Wanneer je hiermee je nagels kleurt, straal jij één en al zomer uit! Combineer het met zachte verwassen pasteltinten, zodat je nagels extra opvallen!
Japan!

WIC Mystic Japan is vanaf mei te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.comJe hebt al een WIC by Herôme nagellak voor € 7,50 en twee stuks voor € 12,50.
De lijn is onderdeel van de basiscollectie World Inspired Colours bestaande uit 80 kleurlakken. Elke twee maanden wordt die verrijkt met een Limited Edition. WIC by Herôme kijkt daarbij naar de kleuren die onze mooie wereld rijk is.

written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.