muursticker

Ellen Modderkolk is sinds 2010 het creatieve en zakelijke brein achter de webshop muurstickerwarenhuis. Ze is een duizendpoot met een passie voor grafisch ontwerpen, prints, wonen en ondernemen.  Het merendeel van de muurstickers, canvassen en tekstborden zijn dan ook door haarzelf ontworpen en het andere deel zorgvuldig geselecteerd bij de beste leveranciers. Muurstickerwarenhuis staat voor hoge kwaliteit, een eerlijke prijs en snelle service. En dat merk je! Enkele dagen nadat ik een muursticker (in België) besteld had, kreeg ik die al uit Nederland in de bus.

Je hebt uitgebreid de keuze uit stickers voor de woonkamer, keuken, slaapkamer en kinderkamer, in verschillende afmetingen en kleuren. Er zijn niet alleen teksten, maar ook prachtige, trendy afbeeldingen, zoals de silhouetten van een wereldkaart of staande lamp. Heel erg apart en hip. Voor de slaapkamer heb je bijvoorbeeld ‘Welterusten’ in vier talen, ‘Sweet dreams’ of de meer grappige sticker in de vorm van een jurk waarin staat ‘Life is too short to wear boring clothes’. Voor de keuken vond ik de theepot met de tekst ‘Makes tea not war’ aller-charmantst en het eenvoudige, maar stylish vormgegeven bestek. Zo pimp je iedere ruimte op, zonder veel moeite en geld. Weg met de schilderborstels, een kamer opfrissen of veranderen is nooit zo eenvoudig geweest. Je moet vooral eens kijken naar de speelse, kleurrijke stickers voor de kinderkamer, zowel in tekst als beeld. Die zou ik zelfs in mijn woonkamer willen! En je kunt ook de naam van je kind in een vrolijke sticker verwerken, is dat niet even bijzonder.

Ik had gekozen voor een slaapkamer muursticker: ‘Dream until dreams come true’, in het houtskoolgrijs (metallic). Er zit een korte instructie bij en een gratis aanbrengspatel, erg handig. Ook op de site staat er een filmpje over hoe je de sticker het makkelijkst kunt aanbrengen. Dat getuigt dan weer van de uitstekende service die je krijgt. Met al die tips en begeleiding kan het aanbrengen niet mislukken en dat deed het ook niet.

Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, die is in uitstekende verhouding met wat je krijgt en stukken goedkoper dan verf en toebehoren. De randen van de sticker zijn onzichtbaar, waardoor je niet eens door hebt dat het een sticker is en het lijkt of het op de muur geschilderd is. Ze blijven bovendien gegarandeerd 5 tot 8 jaar mooi. Alleen de allerbeste kwaliteit dus.

Geen nood voor degenen die geen gladde muur hebben om een sticker op te plakken. Dan kun je kiezen voor een tekst op een canvasdoek of een houten bord, in diverse kleuren en formaten. En vind je geen tekst die bij je past, dan geef je toch je eigen ontwerp door. Hoe leuk is dat niet! Zowel de stickers als de canvasdoeken zijn ook uiterst origineel om cadeau te geven, temeer omdat je het een persoonlijke toets kunt geven.

Ik zou zeggen: kijken kan geen kwaad, dus ga snel naar muurstickerwarenhuis. Maar pas op, want het werkt verslavend. Eens je het resultaat ziet op je muur, dan wil je alleen maar meer, dan wil je elke kamer met een nieuw en apart design opvrolijken!

 

written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.