KC-WM-web-blk-300x300

Kekstyle: bijzondere decoratie voor ieder feest!
Wil je een bijzonder feestje met uniek ontworpen decoratie die je nergens anders vindt? Dan moet je bij Kekstyle zijn! Niets is ze te gek en hun fantasie is eindeloos.

The beginning
Waarom een webshop in decoratie beginnen? Er is daarvan toch al voldoende te vinden? Het team van Kekstyle dacht hier anders over. Ze waren de traditionele saaie vlaggetjes en kaarsjes op de taart zat en zo begon het idee voor KEKstyle. Ze wilden zelf decoratie ontwerpen, handgemaakte decoratie die in het oog springt en een feestje uniek maakt. En dat is ze gelukt, zonder meer.

blauw

Ik geef een Alice in Wonderland feest!
Op de site staat: ‘Ons doel is niet om producten te verkopen, maar thema’s, denkplaatjes en inspiratie.’ Dat wilde ik dus even uittesten. Goed, ik heb het ze niet gemakkelijk gemaakt. Ik wilde namelijk een Alice in Wonderland feest geven, uiteraard met de bijhorende decoratie. Toen ik het voorstelde, antwoordde Monique (een van de creatieve breinen van KEKstyle): ‘Mijn zus en ik zullen even nadenken over Alice in Wonderland en iets leuks samenstellen. Heb je ook een deadline?’ Ze namen de uitdaging dus zondermeer aan. Toen ik het pakketje thuis geleverd kreeg, keek ik mijn ogen uit. De slingers, pom poms, honey comb balls, papieren sterretjes, alles riep de sfeer van Alice op. De rietjes, helemaal in Victoriaans design, waren uiterst schattig. En ik kreeg er zelfs ‘drink me’ flesjes bij. Mijn verjaardagsfeestje kan beginnen!

letterbanner

Niet enkel decoratie
KEKstyle gaat echter verder dan enkel feestdecoratie, want inmiddels hebben ze een grote collectie aan prachtige concepten. Zo hebben ze ook veel bruiloftsproducten, papier, DIY en zelfs originele (retro) lifestyle producten. Hun aanbod staat garant voor retro, vlot, vintage eigentijds en vooral uniek. Zoals ze zelf zeggen, en daar ben ik het helemaal mee eens: ‘We willen mooie producten bieden met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijk met een dikke knipoog. Het moet vooral ook leuk zijn!’ Daarom hebben ze ook de “cute lifestyle producten”, te vinden onder home en kids waarin ze leuke spullen aanbieden voor in de keuken, je slaapkamer of de kinderkamer! Een greep uit het aanbod: Honeycomb bollen, pom poms, slingers, retro rietjes, muurstickers tot zelfs weegschalen! Alles met een eigen KEK tintje, hedendaags en betaalbaar.

Margriet-Fotografie_DSC35581-300x209

Op maat en aanvraag
Net zoals voor mijn Alice in Wonderland feest, kun je ook voor jouw feest of bruiloft alles bij KEKstyle krijgen. Kekstyle: ‘Met onze passie en ervaring voor party decoratie, inspireren we je graag! Heb je hulp nodig voor jouw feest of trouwerij? Laat het ons weten, dan stellen we gezamenlijk unieke decoratie samen, afgestemd op jouw thema, kleuren en voorkeuren. En vanwege onze eigen productielijn, kunnen we bijna alles maken in de kleuren die jij graag wilt, zonder meerprijs!’

UT8VKqYXgdaXXagOFbXD

Sweet tables

Een “Sweet Table” of “Zoete Tafel” is een unieke trend die is overgewaaid uit Amerika. Een prachtige gedecoreerde tafel met een als pronkstuk een taart of cupcake toren met daarbij allerlei zoete lekkernijen: koekjes, snoepjes en drankjes. Je kunt bij KEKstyle al terecht voor een sweet table voor enkele personen tot een hele partij mensen. Het is geschikt voor een zakelijk evenement waarin bijvoorbeeld gekozen kan worden voor een strakke stijl of voor een bruiloft, babyshower of verjaardag! Uiteraard helemaal aangepast aan jouw kleurwensen en stijl met prachtige decoratie en overheerlijke zoetigheden zoals:  taart, cupcakes, koekjes en snoepjes.

KEKstyle heeft mijn feesthart alvast veroverd, nu jullie nog!

 

written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.