1170x600_Slider1NL

Little Different brengt wereldklasse aan kinderkledij dicht bij huis. Van Amsterdam tot Zuid-Afrika. Ieder kledingstukje mooier en unieker dan de vorige en een assortiment dat het moeilijk maakt om te kiezen.

378x250_MEISJES

Little Different is Big Unique!
Trendy outfits met een stoere en unieke uitstraling, dat is in een notendop wat de kinderkledij van Little Different vertegenwoordigd. En niet te vergeten: superkwaliteit met comfortabele materialen. Little Different zoekt de wereld rond naar moderne merken die ‘net even anders’ zijn. Merken zoals House of Jamie uit Amsterdam, Sticky Fudge uit Zuid Afrika, Petit by Sofie Schnoor uit Denemarken en Les Petites Choses uit Frankrijk. Ze bieden op dit moment kleding aan voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 0 tot ongeveer 3 jaar (maat 98), maar in de nabije toekomst zullen ze hun assortiment uitbreiden naar grotere maten.

378x250_JONGENS

Little Owner
De eigenaar van Little Different is Rosan Sierhuis.  Ze heeft een studie economie aan de Universiteit van Amsterdam afgemaakt en heeft tijdens en na haar studie regelmatig in het buitenland gewoond en gewerkt. Eenmaal terug in Nederland is ze in 2008 bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam gaan werken. Privé besteedde ze haar tijd aan mode en shoppen, en daaruit volgde dat ze zelf kleding ging ontwerpen. De wens om in de modebranche te gaan werken werd steeds sterker. Toen ze zwanger was ging ze online op zoek naar leuke kleren voor haar dochter Mckenzie.  Het aanbod viel haar een beetje tegen: te veel roze, te veel felle kleuren en prints. Dat moet anders kunnen, dacht ze. Op een kledingbeurs in Parijs is ze gaan zoeken naar mooie, unieke merken die een goede kwaliteit leveren, een moderne uitstraling hebben én die niet in het hoogste prijssegment zitten. Tamtamtam: Little Different was geboren! Behalve het mooie aanbod aan kledij, staat Rosan steeds klaar voor het geven van stijladvies, zowel telefonisch als per e-mail.

Kenzie_homepage_378x438

Testing the difference
De twee setjes die we binnenkregen hadden gelijk een WOW effect. Het eerste is van het merk Petit dat is opgericht in 2007. De ontwerpster, Sofie Schnoor, vond dat er een gebrek was aan alternatieven voor moderne merkkleding voor kinderen en baby’s die gebruik maakten van grote logo’s, felle kleuren en patronen. Voor Sofie Schnoor is het zien van het kind belangrijker dan het zien van een logo op een shirt.

Wij vonden dat het setje, met zijn eenvoudige snit en zachte kleur niet alleen erg mooi en stijlvol oogde, maar de comfortabele stof liet ook veel ruimte voor speelsheid over. Lekker los en toch trendy en met veel stijl. Volgens de ontwerpster zijn haar producten slechts lijsten en is het kind het meesterwerk. Wij zijn het daar volmondig mee eens! Het truitje kun je hier kopen voor € 28,00 en de legging hier voor € 25,00.

blake-hoodie-grey-melange_1

Sticky – Fudge reis begon in het mooie stadje Stellenbosch, Zuid-Afrika in 2009. Klein begonnen, maar als snel kon de ontwerpster de vraag naar haar kinderkleding niet meer bijbenen. Sticky – Fudge wil teruggaan naar het moment dat de verbeelding geen grenzen kent, geloven in je dromen makkelijk is en opgroeien een groot avontuur. De collectie is verkrijgbaar voor kinderen vanaf 0 tot 4 jaar. Bijna alle kledingstukken zijn gemaakt in Kaapstad met als basis het benutten van lokaal talent en vaardigheden en een focus op het gebruik van 100% katoen.

gary-leggings-diesel

Wat een stoer en toch stijlvol setje van Stick – Fudge! We waren er meteen verliefd op. Het heeft een tijdloze uitstraling, maar is toch ook creatief en bijzonder. Stoer met een vleugje lieflijkheid erdoorheen. Geweldig! Het truitje kun je hier kopen voor € 33,00 en de legging hier voor € 19,75.

Maar ga hier kijken naar het volledige aanbod. Je kijkt je ogen uit!

written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.