banner_solobiomooi_9x4_nat_ingr_huidverz_new

Eerder verscheen het artikel‘SoloBioMooi: maakt jou en de wereld mooier!’ waarin Banger Sisters al aangaf enkele van de producten van deze webshop te zullen testen. Solobiomooi heeft enkel cosmeticaproducten die ecologisch zijn en niet getest zijn op dieren. Vandaag is het de beurt aan de dag- en nachtcrème SantaVerde Alo Vera Cream Rich en de zonnecrème Lovea Bio Sun Spray SPF 30.

SantaVerde Alo Vera Cream Rich

Allereerst: het merk SantaVerde is op meer dan een wijze erg bijzonder. Zo kent het geen toevoeging van water, geen parfum en alle producten bevatten 100% werkzame stoffen. Verder is aloë vera het hoofdingrediënt in alle SantaVerde producten. Met de hand worden de verse bladeren verwerkt tot het kostbare aloë vera sap om zo de meest zuivere kwalitatieve producten te krijgen. Aloë vera is een superingrediënt, want het ondersteunt niet alleen het voortdurende regeneratieve (veroudering) proces van onze huidcellen, maar fungeert ook als een belangrijk reservoir van voedingsstoffen met hoge beschikbaarheid voor de nieuwe jonge cellen. Aloë vera is bovendien ultra hydraterend voor de huid. De sappen zitten boordevol vitamines, mineralen, essentiële aminozuren, antioxidanten, enzymen en de specifieke polysaccharide (Aloverose) die zeer waardevol en werkzaam zijn voor de huidverzorging. De SantaVerde Alo Vera Cream Rich bestaat uit druivenpittenolie, avocado en kukui-noten die je huid beschermen, kalmeren, voeden en zorgen voor het behoud van optimale elasticiteit en soepelheid.

Mijn bevinding:
een geweldige crème! Ik heb al heel wat soorten getest, van goedkope supermarkt crèmes tot erg dure parfumerie crèmes en alles daartussenin. Maar zelden, en dat meen ik echt, heb ik een dergelijk rijke crème zoals de SantaVerde Alo Vera Cream Rich gebruikt. Het is ongelooflijk hoe zacht mijn huid direct na het gebruik aanvoelde en dat verbeterde alleen maar na enkele weken. Eerlijk waar, ik bleef verbaasd voelen aan mijn zachte huid. Er is ook weinig van nodig om een optimaal effect te bekomen, dus je doet er ook nog eens erg lang mee. Buiten het verzachtende effect, ziet mijn huid er stukken gezonder en stralender uit. Ik wist al lang dat aloë vera het beste is wat je je huid kan geven. Ik gebruikte het in pure vorm om zijn kalmerende eigenschappen na een dag veel zon of bij muggenbeten. Daarom ben ik des te meer te spreken over de SantaVerde Alo Vera Cream Rich. Je voelt dat er zeer veel aloë vera in zit en het is bovendien makkelijker uit te smeren dan de pure vorm. Besluit: een crème die ik zeker aanraad, voor welke leeftijd of huidtype dan ook! Hier kun je de rijke creme bestellen voor de prijs van 26,75€

Duo_Santaverde_creme_medium_rich_zonder_parfum_jpg_170x170_q85

Lovea Bio Sun Spray SPF 30
De Lovea Bio Sun Spray SPF 30 (ook verkrijgbaar in SPF 15) is een hydraterende en beschermende zonnespray die je zowel voor je lichaam als je gezicht kunt gebruiken. Het bestaat uit 99,9% natuurlijke ingrediënten en 12 % organische ingrediënten, onder andere arganolie, kokosolie en vitaminen. De 100% minerale zonnefilters op basis van titaniumdioxide beschermen de huid optimaal tegen UVA- en UVB- straling.

Mijn bevinding:
ik ben er gek op! Al jaren gebruik ik winter en zomer, het hele jaar door dus, zonnecrème als dagcrème. Althans wanneer de zon schijnt. De meeste echter laten vieze gelige vlekken na op witte kledij en blijven lang plakkerig aanvoelen. De Lovea Bio Sun Spray doet beide niet! Door de spray is het makkelijk uitsmeerbaar en te doseren, en de crème behoudt hierdoor ook langer zijn effectiviteit. Hij dringt snel in de huid en voelt absoluut niet plakkerig of vet aan. De Tahitiaanse monoï-olie geeft er bovendien een heerlijk exotische kokosgeur aan waardoor je zelfs in de winter een beetje vakantiegevoel krijgt. Besluit: een uitstekende, zachte zonnebescherming die bovendien geen gele vlekken op je kledij achterlaat. Hier kun je de zonnecrème bestellen voor de prijs van 16,50€

lovea-sunspray-zonnecreme-spf30_jpg_170x170_q85

 

written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.