savanna 2

Deze webshop trok meteen mijn aandacht door zijn prachtige collectie van stijlvolle accessoires. Eyecatchers zijn de aparte vaasjes, sfeerverlichting en het prachtige servies. Je interieur krijgt met deze accenten meteen een verfriste, hippe look. Maar ook om cadeau te geven zijn ze ideaal en Savanna interior voorziet eveneens in leuke items om de cadeautjes mee in te pakken! En met een uitgebreide collectie van speciale marktvondsten ben je hier ook voor vintage aan het juiste adres.

Veelzijdige collectie
Barbara, het creatieve brein achter Savanna Interior, opende in 2012 deze unieke webshop met cadeaus en woonaccessoires.
Ze heeft een passie voor interieurstyling en binnenhuisarchitectuur en is altijd op zoek naar inspiratie, beurzen en markten om te bezoeken, boeken om te lezen en mooie producten.

Daarom zijn het veelzijdige producten die in ieder interieur passen, en de producten zijn ook mooi te combineren. Je vindt er onder andere serviesgoed, papierwaren, kandelaars, vaasjes, candle bags, maar ook producten om een stijlvol diner mee op te fleuren, tuindecoratie en kerstaccessoires. Naast nieuwe items, zijn er ook leuke vintage schatten, want Barbara struint markten en veilingen af op zoek naar de meest hippe woonaccessoires. Bovendien past het meeste in de brievenbus, wat ze voordelig maken om in huis te halen.

Duurzaam én mooi
De producten van Savanna Interior zijn een geslaagde combinatie van duurzaamheid en mooi design. De meeste zijn gemaakt van natuurlijke materialen als keramiek, hout en papier. Mijn favoriete merk is Lindform uit Zweden. Het witte minivaasje ‘Asti’ is met zijn zwarte stipjes en grillige vorm stijlvol en stoer tegelijkertijd. Plaats daarnaast de zwarte waxinelichthouder in kiezelvorm en je hebt je tafel uniek aangekleed. De kleine vaasjes in verschillende vormen, kleuren en patronen combineren mooi bij elkaar. Een ideaal cadeautje dus en leuk om een verzameling bij elkaar te sparen. Extra mooie toets: bij Savanna interior zijn ze dol op multifunctionele producten. Producten die eigenlijk te mooi zijn om te gebruiken en dus ook ter decoratie een prachtige plek kunnen vinden.

Blog en tips
Wil je weten wat de trends op interieurgebied zijn, dan moet je bij Savanna Interior zijn. Er is een blog waar je tips krijgt voor uitjes en weetjes op het gebied van interieur, inspirerende boeken, prachtige producten en handige winkels. En waar mogelijk met directe links naar pagina’s en winkels zodat alles makkelijk toegankelijk is. In aanvulling op de blog kun je nog meer inspiratie opdoen op de Facebookpagina. Daar verzamelt Barbara alles wat ze wil delen. Beslist de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Datzelfde geldt voor haar pagina’s op Pinterest en Instagram, waar je afbeeldingen vindt van bijvoorbeeld DIY,interieurs en producten uit de webshop. Mooie inspiratieplekken!

Interieuradvies
Barbara van Savanna interior geeft ook interieuradvies. Je kunt bijvoorbeeld terecht voor de restyling van een ruimte in je huis of kantoor. Dit kan fysiek, maar ook online advies behoort tot de mogelijkheden. Op die manier hoopt Barbara iedereen met interesse in interieur op eenvoudige wijze tegemoet te komen door hen te voorzien van informatie, advies of producten, en dat zonder de deur uit te hoeven, want zoals ze zegt: ‘Het leven is al druk genoeg toch?’. Daar zijn we het helemaal mee eens!

written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.