screen3

Wil je verzorgingsproducten die echt iets voor je huid doen? Dan moet je de verzorginglijn van Uncover gebruiken. Geen poespas, duidelijk werkende producten en ook nog eens stijlvol verpakt. Een mooie, verzorgde huid kan en nu weet je ook hoe.

De filosofie van Uncover
Uncover Skincare gebruikt alleen bewezen actieve ingrediënten in werkende concentraties, volledig afgestemd op jouw huid, dus precies wat jij nodig hebt. Er bestaat nu dus eindelijk een productenlijn zonder onzin, want zoals we weten is naast veel water drinken een goede en milde basisverzorging belangrijk voor een mooie huid. Van veel ingrediënten die andere merken gebruiken, is bekend dat ze de huid irriteren. Ze tasten de beschermende functie van de huid aan en kunnen zelfs vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Uncover Skincare is vrij van irriterende ingrediënten. Het helpt huidproblemen voorkomen en verbeteren.

Gedegen onderzoek
Onafhankelijke, wetenschappelijke onderzoeken staan aan de basis van Uncover Skincare. Er is namelijk een schat aan informatie beschikbaar over goed onderzochte stoffen die werkelijk wat doen voor de huid en de producten van Uncover Skincare zijn rijk aan deze bewezen actieve ingrediënten, d.w.z. met de juiste concentratie en pH-waarde. Ze gaan nog een stapje verder met de verpakking waarin de producten zich bevinden, want de luchtdichte pompjes beschermen je product tegen zuurstof, waardoor de stoffen hun werkzaamheid behouden.

Vijf stappen plan
Met deze vijf producten heb je binnen de kortste tijd een stralende, gezonde huid. Maar doe eerst je persoonlijke huidanalyse hier.

Stap 1: reinigen met cleanser
Stap 2: kalmeren met de toner
Stap 3: dode huidcellen weghalen met de exfoliant
Stap 4: voeden met de moisturizer
Stap 5: beschermen met de suncare

Dr. Jetske Ultee
Zij ontwikkelde de producten van Uncover Skincare. Ze is onderzoeksarts en had voorheen supervisie over de afdeling huidtherapie van de Velthuis Kliniek. Dr. Jetske Ultee: ‘Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Om hier een antwoord op te vinden heb ik me jarenlang verdiept in wetenschappelijke literatuur over huidverzorging. Die kennis heb ik gebruikt om zelf producten te ontwikkelen. Ik ben trots op het resultaat: huidverzorging van hoge kwaliteit, die bovendien prettig is in gebruik.’ Kijk op de weblog van Dr. Jetske Ultee voor meer informatie over de huid en huidverzorging.

written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.