image

Een prachtig babyboek om alle grote momenten in het eerste levensjaar van je baby te noteren, die je nooit meer wil vergeten. Herinneringen om voor altijd te koesteren.

Geboren worden en leven is een beetje als vliegen. Leren vliegen gaat niet vanzelf. Wie door het leven wil vliegen, wordt met dit filosofische boekje op het goede spoor gezet.

Dit gebonden en gewatteerde babyboek met een prachtig getekende cover – kuikentjes die uit een ei komen – is een aanwinst voor alle ouders, die op zoek zijn naar een origineel boek waarin ze de levensgebeurtenissen van het eerste levensjaar van hun baby kunnen vastleggen. Een afdruk van handjes en voetjes, alles wat baby voor het eerst doet, lievelingsplekjes, speelgoed, niets wordt overgeslagen. Overigens ook erg leuk om aan nieuwbakken ouders cadeau te geven.
Het boek is gebaseerd op ‘Voor wie wil vliegen’. Ook van dezelfde auteur.
Schitterende tekeningen in gele en lichtgroene pasteltinten sieren alle achtenveertig pagina’s. Alles in het thema van de cover, kuikentjes. Er is voor papa en mama plek genoeg om alle mijlpalen in te vullen en er blijft nog ruimte genoeg over voor eventuele foto’s.
Ook na de eerste verjaardag zijn er nog pagina’s beschikbaar voor de eerste woordjes,stapjes en zelfs een pagina met een envelop voor bijzondere herinneringen.
Ingevuld een prachtig naslagwerk voor je kind(eren) en een sieraad voor je boekenkast, als aanvulling op je foto-albums.

Pirkko Vainio werd in 1957 in Jämsänkoski in Finland geboren. Ze studeerde aan de Academy of Art in Helsinki. Sinds 1981 woont en werkt ze als illustratrice en grafisch vormgever in Italië. Voor Pirkko Vainio zijn sprookjes en volksverhalen de sleutel tot een innerlijke wereld, omdat ze uitdrukking geven aan een diepgeworteld verlangen naar schoonheid. De strijd tussen goed en kwaad geeft zij weer door het gebruik van contrasterende kleuren en door lichte en schaduwrijke vlakken met elkaar te combineren. Naast waterverf en gouache maakt Pirkko Vainio graag gebruik van de ets-techniek. Op dit moment werkt zij voornamelijk als illustratrice van kinderboeken. Ze woont in Italië en heeft een dochter.

Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044808810
Aantal pagina’s: 48
Prijs: €17,95

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.