Basic Japans – Iwan Verhelle, foto’s Kris Vlegels

De Japanse keuken stap voor stap uitgelegd
Met dit boek tover je in een handomdraai de lekkerste Japanse gerechten op tafel. De Japanse keuken is gezond, eenvoudig te bereiden en vooral erg lekker. Ivan Verhelle van het Japanse restaurant Tanuki en bekend van Njam! bereidt stap voor stap de heerlijkste sushi, sashimi, soepen, tempuragerechten, teppanyakigerechten etc., waarmee je thuis zelf aan de slag kunt. De topfotografie van Kris Vlegels en de Japanse kalligrafie brengen meteen de Oosterse sfeer in huis.

Heerlijk sushi! Maar weet je wat nog veel lekkerder is? Zelf sushi maken! En dat wordt een stuk simpeler met het Basic Japans kookboek van Ivan Verhelle. Zo staat duidelijk aangegeven welke ingrediënten je kunt gebruiken en wordt uitgebreid de werkwijze beschreven voor diversen soorten sushi’s. Uiteraard is dit mooie kookboek voorzien van prachtige, duidelijke foto’s van Kris Vlegels.

Naast de heerlijke sushi recepten staan er uiteraard nog meer authentieke Japanse gerechten in. Heerlijke recepten voor soep en complete gerechten met noedels en tempura. Natuurlijk worden ook de desserts niet vergeten.

Het Basic Japans kookboek is prachtig uitgevoerd. De recepten worden op een duidelijke manier uitgelegd door een echte topkok en de foto’s zijn werkelijk prachtig. Als je groot liefhebber van Japans eten bent mag dit boek beslist niet in je keuken ontbreken.

Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401428163
144 pagina’s
Prijs: € 19,99

[bol_product_links block_id=”bol_567ac3e16b2a9_selected-products” products=”9200000045961148″ name=”Basic Japans – Ivan Verhelle” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.