Girl online 2 - Girl online on tour- Zoe Sugg

Penny heeft een geheim: onder de alias Girl Online blogt ze over schooldrama’s, jongens, haar rare, chaotische familie en de paniekaanvallen die ze sinds kort heeft. Wanneer alles alleen maar slechter lijkt te gaan, stuurt haar familie haar naar New York. Daar ontmoet ze de knappe en gitaar tokkelende Noah. Penny wordt verliefd en natuurlijk houdt ze elke ontwikkeling bij op haar blog. Maar Noah heeft ook een geheim, een geheim dat Penny’s dekmantel in gevaar brengt. En erger nog: ook haar belangrijkste vriendschap komt hierdoor op het spel te staan.

In dit tweede deel van Girl online doet Penny haar eindexamen en gaat op tournee met haar vriend Noah, die gitarist is in een band. De band van Noah staat in het voorprogramma van de wereldberoemde band The Sketsch tijdens hun Europese tournee. Ze rijdt mee in de tourbus en natuurlijk gebeuren er weer allerlei spannende dingen. Waar Penny hoopte op romantiek met Noah blijkt ze hem te moeten delen met de rest van de band en ook een horde groupies die zwaar fan zijn van ‘haar’ Noah. Penny mist haar familie, haar vriend Elliot en ook haar blog waar ze toch wel haar verhaal kwijt kon. Het drama is compleet wanneer ze haar mobiel verliest en Penny een paniekaanval krijgt. Ook ontvangt Penny dreigmailtjes. Van wie dat blijft lang een raadsel, maar uiteindelijk komt ook dat uit.

Ook dit tweede deel van Girl online is weer een heerlijk boek om te lezen. Het eerste deel had een wat open einde en het verhaal gaat verder in dit tweede deel. Het is dan ook erg fijn als je het eerste deel al hebt gelezen zodat je weet wie wie is en waar het verhaal verder gaat.

Uitgeverij: van Goor
ISBN: 9789000347131
312 pagina’s
Prijs: € 16,99

[bol_product_links block_id=”bol_56804318c9621_selected-products” products=”9200000045871704″ name=”Girl online 2 – Girl online on tour- Zoe Sugg” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.