image

Iedereen kan breien, haken en naaien!

Volg de heldere instructies en maak de mooiste spullen:
– Gekke sokbeesten
– Een hoes voor een tablet
– Poezelige fietshandschoenen
– Gehaakte dieren
– Een gehaakte vlaggenlijn in alle kleuren van de regenboog
– Bloemenbroches
– Een vingergebreide sjaal

– Van uitleg over technieken en steken tot mooi afgewerkte brei-, naai- en haakwerkjes
– Van eenvoudig tot iets uitdagender
Met en zonder naaimachine

Handwerken is hip! Breien, haken en naaien zijn niet meer oubollig en truttig. En zeker niet alleen voor oma’s. De handwerkclubjes rijzen als paddestoelen uit de grond. Meestal voor volwassenen en gevorderde handwerk(st)ers.
Nu is er ook een compleet handwerkboek voor kinderen, in de vorm van een vrolijk gekleurd, gebonden boek. De eerste beginselen van het haken, breien en naaien worden uitvoerig behandeld.
Met duidelijke stap-voor-stap uitleg, heldere foto’s en handige weetjes en tips. Bovendien staat bij ieder werkstuk aangegeven hoe moeilijk het is.
Leuke patronen, onder andere een das, muts, beenwarmers, een etui en een kussen. Ze spreken kinderen aan. Want wat is er leuker dan met je eigengemaakte spulletjes naar school te gaan en complimentjes in ontvangst te nemen? Haken, breien en naaien zijn in het begin een beetje te vergelijken met lezen en schrijven. De eerste woordjes kosten moeite, maar zodra je weet hoe het moet, gaat het steeds vlotter. Je krijgt de techniek steeds beter onder de knie. En kom je er echt helemaal niet uit, kun je altijd een volwassene vragen om even te helpen. Als je eenmaal je creativiteit ontplooit hebt, kun je steeds meer maken. Er is wat dat betreft keuze genoeg in dit mooie handwerkboek voor kinderen.
Dus: pak je breinaalden, zoek een haaknaald, rijg een draad door een naald en leef je uit!
Een geweldig cadeautje voor onder de kerstboom, gegarandeerd voor vele uurtjes handwerkplezier!

Hilde Smeesters werkte na haar studies aan de VUB voor verschillende media, eerst op de marketingafdeling, later als journalist. Ze schreef algemene human interest-stukken en werkte daarnaast ook voor de toerisme- en de culinaire redactie van onder andere Libelle. Ze werkte mee aan alle handwerkboeken van Singer en aan het breiboek van KVLV.

Uitgeverij: Terra Lannoo
ISBN: 9789401428170
Aantal pagina’s: 224
Prijs: € 19,99

[bol_product_links block_id=”bol_567ac59687029_selected-products” products=”9200000045945026″ name=”Het complete Ketnet brei-, naai- en haakboek – Hilde Smeesters” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.