het-houden-van-mannen-myrthe-van-der-meerVeel Nederlandse vrouwen hebben een man, of kennen iemand die er een heeft. Voor iedereen die interesse heeft in de man als huisgenoot of er al een heeft en hier meer over wil weten, is er nu Het houden van mannen. Deze compacte en geïllustreerde veldgids is gebaseerd op 20 jaar onderzoek en geeft antwoord op het hoe en waarom van de man in al zijn facetten: van voeding en verzorging tot training en voortplanting. Het houden van mannen was nog nooit zo eenvoudig!

In Het houden van mannen beschrijft Myrthe van der Meer op behoorlijk sarcastische wijze wat het inhoudt om een man te houden. Er worden prachtige voorbeelden geschetst, hier en daar aangevuld met passende, hilarische illustraties. Humor en sarcasme voert vooral de boventoon, hoewel menig vrouw toe zal moeten geven dat er hier en daar zeker een kern van waarheid schuilt in de teksten. Misschien is een en ander wat uit zijn verband gerukt, maar enige herkenbaarheid valt echt niet te ontkennen. Je zou het bijna een gebruiksaanwijzing voor de man kunnen noemen.

Het houden van mannen moet je vooral lezen als je eens lekker flink wil lachen. De man wordt uitgebreid uit de doeken gedaan; wat heeft hij nodig, wat kun je hem beter niet geven en hoe kun je hem koest houden. En ja, heel eerlijk, hij wordt ook wel een beetje te kakken gezet. Het houden van mannen is hét antwoord op de altijd klagende mannen die vrouwen niet begrijpen, want dit boek laat zien dat het houden van mannen ook best een uitdaging genoemd mag worden.

Is het een serieus boek met diepzinnige vragen en oplossingen? Nou nee, maar het lezen van het houden van mannen zorgt er wel voor dat je soms rollend van het lachen van je bankje valt. Een goede gids voor iedereen die nog aan een man wil beginnen, een feest van herkenbaarheid voor iedereen die al een exemplaar in huis heeft. Een (h)eerlijk boek dat het lezen meer dan waard is!

Uitgeverij: The House of Books
ISBN: 9789044344400
224 pagina’s
Prijs: € 19,99

 

[bol_product_links block_id=”bol_592d2f357af30_selected-products” products=”9200000072453224,9200000072475841″ name=”Het houden van mannen – Myrthe van der Meer” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.