Hieppp maakt eerste verjaardag onvergetelijk‏
De allereerste verjaardag van je kindje, gaat letterlijk en figuurlijk de boeken in. Het is een dag om nooit te vergeten en belangrijk om op foto én film vast te leggen. De mooiste kleren, de lekkerste taart, de vrolijkste versieringen en… een echte feestkroon van Hieppp maken het feestje compleet!

Hoera 1 jaar!
Van alle feestjes die je kind zal vieren, is die eerste verjaardag vooral voor papa en mama heel bijzonder. Je maakt het feest compleet met de feestelijke artikelen van Hieppp. Wat dacht je bijvoorbeeld van de leuke roze of blauwe feestkroontjes voor de jarige job of jarige jet? Té leuk op foto’s! Of wil je de huiskamer voor de jarige versieren? De nieuwe feestlijnen (Nr 1. Roze & Nr. 1 Blauw) bevatten een letterslinger, hangdecoraties en ballonnen en zijn stoer en speels. De afbeeldingen van de stoere sneakers in deze lijnen, zijn een subtiele verwijzing naar de eerste stapjes die de dreumesen rond deze tijd zetten: de stoere stapjes luiden de rest van hun mooie leventje in!

Webwinkel Hieppp viert maar wat graag een feestje. Je kunt er terecht voor zo ongeveer alles om het feest van je kind tot een succes te maken. Naast de nieuwe lijnen voor 1-jarigen, heeft Hieppp nog tal van andere feestlijnen, in verschillende thema’s (onder meer Nijntje, voetbal, Mickey Mouse of cupcakes) en kun je ook in vrijwel alle kleuren je feest aankleden. En of het nou gaat om een geboorte- of een verjaardagspartijtje: Hieppp neemt ouders een hoop zorgen uit handen. Geen ellenlange knutselsessies vol stress voorafgaand aan de grote uitdeeldag, met input van Hieppp kom je heel relaxed met een toffe traktatie voor de dag. Dát is waar je in die drukke tijd op zit te wachten!

Kortom, de (kinder)champagne kan ontkurkt worden, het feest kan zorgeloos beginnen met Hieppp!

Over Hieppp
Hieppp-eigenares Sharaida Paulina is altijd op zoek naar de laatste trends op feestgebied en biedt een uitgebreid assortiment aan van artikelen voor partijtjes, geboorteversieringen en traktatiecadeautjes. Hieppp is meer dan alleen een webwinkel. Op de Pinterest en de Hieppp-blog vind je geweldige inspiratie om feestjes vorm te geven en te organiseren. In november viert Hieppp haar eigen verjaardag, want dan bestaat de webwinkel vijf jaar!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.