Hoe vang je een mummie - Geronimo Stilton

Toen er laatst een geheimzinnig pakket werd bezorgd op het Schedelslot, konden de tweeling Grap en Grol hun nieuwsgierigheid niet bedwingen. Ze maakten het stiekem open, en dat hadden ze beter niet kunnen doen! Er bleek een mummie in te zitten van een Egyptische prinses, die op z’n zachtst gezegd nogal irritant en verwaand was. Ze luisterde naar niemand en zette het Schedelslot en de Vallei der IJdele Vampiers volledig op zijn kop! Gelukkig kwam Duifje achter een manier om haar terug de sarcofaag in te krijgen…

Hoe vang je een mummie? Is het vierde deel van de zes boeken in de Groene Reeks van Geronimo Stilton. Deze keer beleefd onze held een wel heel spannend avontuur. Het begint allemaal wanneer er een geheimzinnig pakket wordt bezorgd op het Schedelslot. De tweeling Grap en Grol kan hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en maken het pakket alvast open. Dat blijkt geen goed plan… in het pakket zit een echte mummie!

En niet zomaar een mummie, maar een mummie van een verwaande en vooral vervelende Egyptische prinses. Deze prinsessenmummie maakt er een potje van en wil vooral naar niemand luisteren. Hoe gaan onze vrienden dit oplossen? Gelukkig is daar Duifje. Zij komt erachter hoe ze de mummie terug in haar sarcofaag kunnen krijgen. Liefde is hier het antwoord, en je kunt vast al raden wie dát op mag gaan lossen. Juist, onze held Geronimo!

Uiteraard gooit Geronimo al zijn charmes in de strijd, maar zal het hem lukken om deze verwaande Egyptische prinses terug in haar sarcofaag te krijgen? Het gevolg is een weer super spannend avontuur van onze kleinste held met zijn grote hart. Hoe vang je een mummie staat dan ook weer garant voor veel leerzaam leesplezier.

Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085923176
119 pagina’s
Prijs: € 9,95

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.