image

Piep, hier ben ik!
Uit mama haar buik gesprongen tot in de armen van mijn papa.
En ik ben een JONGEN!

Het wonder van de geboorte wil je nooit meer vergeten.
Van de eerste vingertjes en teentjes tot het eerste verjaardagskaarsje. In dit babyboek kun je alles bewaren. Met kleurrijke illustraties, grappige vraagjes en versjes en plaats voor je eigen foto’s.

Een leuk (cadeau)boek voor alle mama’s met een bolle buik, om later samen met je zoon zijn eerste levensjaar opnieuw te beleven. Een boek om te koesteren!

Dit gebonden en gewatteerde babyboek is een lust voor het oog. Mooie felle kleurtjes, zowel op de cover als in het boek zelf. Met oranje linten als bladwijzers.
Een mooi kleurrijk naslagwerk voor alle bijzondere gebeurtenissen van je zoon in het eerste levensjaar. Eentje die kinderen ook zeker aan zal spreken.
Er wordt in het begin veel aandacht gegeven aan de zwangerschap en het verloop hiervan. Met ruimte voor foto’s van echo’s. Dan is het tijd voor de geboorte. Geen detail wordt overgeslagen, de auteur heeft heel slim verschillende opties toegepast. Je kunt gewoon een vinkje zetten bij het antwoord van toepassing.
Ontzettend schattige versjes en tekeningen sieren de pagina’s tussendoor.
Alles wordt in de ik-vorm verteld. Als je zoontje ouder is, kan hij over zichzelf lezen.
Een ontzettend vrolijk en gezellig boek.

Liesbet Slegers (Geel, 26 juli 1975) is een Vlaams auteur en illustratrice.
Ze studeerde in 1997 af aan de toenmalige Sint-Lucas hogeschool te Antwerpen. Ze illustreert kinderboeken, kinderkranten en -tijdschriften.
In 1998 maakte ze de tekeningen voor het omvangrijke voorleesboek Een keuken vol sop, met teksten van Jeanne Bakker. In 1999 publiceerde ze vier typische peuterboekjes rond het figuurtje van Karel. Dit was de start van een lange reeks Kareltje-boeken.
Kenmerkend voor de stijl die ze hanteert is eenvoud, soberheid en herkenbaarheid.
Ze maakt naast kinderboeken ook unieke geboortekaartjes op maat.

Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044817607
Aantal pagina’s: 56
Prijs: €18,95

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.