Kleur zegt iets over wie we zijn, waar we van houden en hoe we willen leven. In Love Colour laat expert Anna Starmer zien hoe je met behulp van de juiste kleuren je huis kunt omtoveren in een plek die bij je past en waar je je thuis voelt: van warme en koele tinten tot donkere en verzadigde kleuren, hemels- of indigoblauw, pistache- of bosgroen, boterbloem- of kurkumageel.

Doe inspiratie op met de prachtige foto’s van unieke interieurs over de hele wereld. Bij iedere foto staat een verwijzing naar een kleurstaal. Verder krijg je praktische tips over licht, toon, textuur en oppervlak. Met de bijbehorende uitneembare kleurenstalengids kun je direct naar de verfwinkel en thuis aan de slag!

Kleur is een eenvoudige en betaalbare manier om je interieur een make-over te geven.

Kleuren geven je een nieuw begin en kunnen een hoop optimisme en vrolijkheid je leven in blazen. Ze werken op ons onderbewustzijn en roepen bij iedereen een persoonlijke reactie op.

Na een aantal jaren veranderd je smaak, of je vind die grijze muur ineens niet meer mooi, je hebt een nieuw huis gekocht of wilt een nieuwe start in je eigen woning. Bij het uitzoeken of opfrissen van je interieur komt een hoop kijken, omdat je smaak constant veranderd. In deze tijden worden we gebombardeerd met reclame en de mogelijkheden zijn oneindig, dus waar begin je dan? Juist, bij de basis; de kleur van de muren, vloeren en je plafond. Blader door Love Colour om je favoriete kleuren en kleur- en textuurcombinaties uit te zoeken bij je bestaande meubels en accessoires, of ga nog een stapje verder en neem nieuwe frisse gordijnen en andere meubels om de ruimte af te maken.

Het is mooi om te zien hoe een kleur een ander effect op je kan hebben als je getextureerde oppervlakte gebruikt en dat elke kleur uit een bepaalde kleurenfamilie weer een ander resultaat geeft.

De uitneembare kleurenstalengids is echt een topper! Zodra je voor een bepaalde ruimte die je in gedachten hebt je droomkleuren hebt gevonden pak je de kleurenstalengids erbij en vind je meerdere tinten van elke kleur. Zo makkelijk is kleuren shoppen nog nooit geweest!

Daarnaast geeft Starmer je tips waarmee je je eigen stijl kan bepalen en je leert ontdekken wat kleuren met je gemoedstoestand doen, outside the box te denken en ze laat je inzien welke kleuren het beste bij jou en je levensstijl passen. Het leukste is; er zijn geen regels, je kan je huis volproppen met kleuren die oftewel botsen of niet, of je gaat voor kalmerende kleuren en zachte texturen.

De foto’s zijn in één woord WOW! Lichtinval, kleurgebruik, verschillende texturen, contrasterende kleuren en materialen of juist serene kleuren; over elke indrukwekkende foto is goed nagedacht.

De meeste pagina’s laten je door hun kleurrijke foto’s van alles voelen; van vreugde tot serene rust en van warmte tot kilte. Wat je ook zoekt om je huis weer op te frissen, Love Colour zal als een frisse kleurrijke wind door je huis waaien en voor veel verandering en inspiratie zorgen.

Wij hebben voor gewaagde kleurencombinaties gekozen voor ons nieuwe huis. Dit hadden we zonder de inspiratie van Anna Starmer nooit gedurfd en we zijn haar dan ook heel dankbaar.

Love Colour is een vrolijke versierde schatkist vol kleine gelukspareltjes van inspiratie die afkomstig zijn van over de hele wereld.

Over de auteur:

Anna Starmer is schrijver, fotograaf en oprichter van LuminaryColour.com, een Londens kleuradviesbureau voor internationaal toonaangevende interieur-, mode- en designmerken. Anna’s obsessie voor kleur bracht haar overal ter wereld en heeft haar unieke visie op kleur, beeld en textuur gevormd.

Uitgeverij: Unieboek | Het Spectrum

ISBN: 9789000366972

Pagina’s: 256

Prijs: €22,50

[bol_product_links block_id=”bol_5c7654daed1ee_selected-products” products=”9200000101929743″ name=”Love Colour – Anna Starmer” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.