Mainstreet, the story so far – Kristel van den Brink
Het verhaal van Nederlands populairste boyband

Toen Nils, Daan, Owen en Rein in 2012 meededen aan het Junior Songfestival hadden ze geen idee hoe dat hun leven op z’n kop zou zetten. In dit boek vertellen de jongens van de razend populaire boyband MainStreet voor de eerste keer hun verhaal vanaf hun individuele audities bij The Voice Kids tot hun derde album en tour. Ook lees je wat het betekent om een echte ‘Mainiac’ te zijn. Dit boek geeft een mooi beeld van wat de vier jongens allemaal hebben meegemaakt in de afgelopen jaren, met leuke, persoonlijke verhalen en heel veel mooie en exclusieve foto’s.

Mainstreet, the story so far laat zien hoe het de boyband Mainstreet is vergaan nadat ze in 2012 mee deden aan het Junior Songfestival. Vanaf dan is Mainstreet razend populair. Hun leven staat totaal op zijn kop. Waar Nils, Daan, Owen en Rein eerder nog ‘gewone’ jongens waren die zich bezighielden met school en alledaagse dingen, zijn ze opeens popsterren die vele concerten en optredens geven en hordes fans, lees; meisjes, achter zich aan krijgen.

Voor die fans is dit boek natuurlijk onmisbaar, om niet te zeggen een must have. Mainstreet, the story so far is een compleet boek met alle ins en outs over Mainstreet en wat ze tot nu toe hebben beleefd vanaf hun eerste, individuele audities bij The Voice Kids. Het boek verteld alles over de eerste audities en de jaren en belevenissen die daarop volgen, tot aan het derde album en tournee. Het boek bevat veel informatie, maar daarnaast ook persoonlijke verhalen van de leden van deze populaire boyband. Uiteraard ontbreken ook de vele mooie, exclusieve beelden niet. Een prachtig boek voor fans van Mainstreet, maar ook bijzonder om gewoon te lezen en je te verbazen wat deze jongens allemaal hebben mee gemaakt so far.

Uitgeverij: Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN: 9789020621891
128 pagina’s
Prijs: € 17,99

[bol_product_links block_id=”bol_567ac7cf9e1bc_selected-products” products=”9200000046552408″ name=”Mainstreet, the story so far – Kristel van den Brink” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.