9789000345298_download

‘Heel vermakelijk en niet te negeren, het is echt leuk om eens uit de comfortzone te stappen’

The Pointless Book is een geweldig dagboek boordevol vrolijke grappen, uitdagingen en andere onzinnigheden. Bak een cake in een mok, doe mee aan een wedstrijdje ‘mensen kijken’, maak een tijdcapsule, scheur een bladzijde uit om iemand een liefdesbrief te schrijven en leer origami maken. Volledig geïllustreerd en voorzien van een scala aan spelletjes, activiteiten en streken, nodigt Alfie Deyes je in The Pointless Book uit om net als zijn online volgers dit dagboek van zinloosheid te voltooien en vrijwel niets met trots te doen.

Een grappig (en inderdaad nutteloos) boek vol opdrachten die je alleen of samen kunt of moet doen. Het varieert van een tekening maken tot echt iets dóen. Bijvoorbeeld het boek voor een nacht begraven of met je vrienden boter kaas en eieren spelen. Er zit een diversiteit aan opdrachten in en dat maakt het zo leuk. Het is niet het standaard ‘vakantie-boekje’ met puzzels ter vermaak, maar een heus doe-boek.

Ik heb ontzettend gelachen. En wat een goed gekozen titel, want een nutteloos boek is dit zeker. Maar nutteloos in de leuke, grappige en gekke zin van het woord. Echt een leuk boek om in je collectie op te nemen want het vermaakt je echt. Er staan opdrachten in waar je je echt even voor moet inzetten, opdrachten die totaal hersenloos gedaan kunnen worden of juist om samenwerking vragen. Ik als échte boeken liefhebster moest me er echt even toe zetten sommige opdrachten uit te voeren omdat ik niet graag een boek ‘mishandel’ en ze dat wel van je vragen in dit pointless book. Een echte must-have voor de lollige mensen onder ons, want dat je om jezelf moet lachen is niet uitgesloten. De tekeningen die erin staan en die je bijvoorbeeld moet invullen zien er alleen al grappig uit. Wanneer je je ertoe aanzet om ook echt àlles te doen is het een bron van honderdtweeënnegentig pagina’s aan puur vermaak en onbeheersbare lol.

Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000345298
Pagina’s: 192
Prijs: € 9,99

 

 

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.