Verdwaald – José Vriens

Kunstenares Fleur Doornslag woont al heel wat jaren bij haar grootmoeder op de boerderij. Als er plannen zijn om naast hun boerderij een groot hotel te bouwen, protesteren zij heftig, helaas met weinig effect. Dan duiken er maar liefst twee mannen op in het leven van Fleur. Galeriehouder Justin Mars wil dat Fleur bij hem exposeert, maar hij is tevens de eigenaar van een grote vastgoedfirma. Is zijn motief wel helemaal zuiver? Robin Verdonk werkt in het gehate hotel. Hij blijkt echter bijzonder aardig te zijn. Als oma onverwacht komt te overlijden ontdekt ze het ware karakter van de beide mannen.

In Verdwaald leef je mee met Fleur die bij haar oma op de boerderij woont. In het dagelijks leven werkt Fleur als kunstenares en gaat alles zijn gangetje, tot Fleur hoort van de plannen dat er naast hun boerderij een hotel zal worden gebouwd. Fleur protesteert fel tegen deze plannen, maar met weinig succes. Opeens komt dan Justin in haar leven, een galeriehouder die volledig op de hoogte is van haar werk en haar aanspoort om bij hem te exposeren. Justin is echter naast galeriehouder ook de eigenaar is van een vastgoedbedrijf en het is dan ook dubbel dat juist hij het werk van Fleur in zijn galerie wil hebben. Het hotel komt er, ondanks het protest van Fleur. Maar dan maakt ze kennis met Robin, waar het ongelooflijk mee klikt. Beide mannen maken op Fleur een bijzondere indruk, ze ziet echter pas hun ware aard als haar oma overlijdt. Zal Fleur hier uitkomen?

Verdwaald is weer zo’n heerlijk boek van José Vriens. Goede uitwerking van de hoofdpersonen en in het verhaal precies genoeg details om je perfect in het verhaal in te kunnen leven. Je wordt zo meegetrokken in het leven van Fleur. Daarnaast weet je als lezer nét iets meer dan de hoofdpersoon zodat je bijna de neiging hebt om haar te willen waarschuwen. De spanning blijft er aardig in zodat het verhaal tot het einde boeiend blijft. Verdwaald is dan ook een heerlijke roman om in te verdwalen.

Uitgeverij: Ellessy
ISBN: 9789086602919
325 pagina’s
Prijs: € 18,95

[bol_product_links block_id=”bol_569b3813ba181_selected-products” products=”9200000046134612″ name=”Verdwaald – José Vriens” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.