9200000014054792

Hij keek op en lachte naar Alexandra, die onmiddellijk een zindering door haar lijf voelde gaan. Die blauwe ogen, die fijne lachrimpels, het schuine trekje rond zijn mond. Meteen, de allereerste keer dat ze hem zag, had hij dat bij haar gedaan: iets losgemaakt dat ze van zichzelf niet kende. Lust op het eerste gezicht.

Foute mannen doen het goed in vrouwenthrillers. Het genre is er zelfs groot mee geworden. En foute mannen bestaan niet zonder een flinke dosis seksuele spanning. In navolging van de hype rondom de trilogie Vijftig Tinten Grijs, schrijven de Ladies of Crime & hun partners een spannend kort verhaal met een vleugje erotiek.

Wat Verleiding bijzonder maakt, is dat alle auteurs een geheel eigen invulling geven aan dit begrip. Zo lees je over een stel dat op een zeilboot zit en waarvan de man volledig doordraait. De lust zit hem in de seksscènes, want de man en vrouw hebben regelmatig heftige vrijpartijen.
In een ander verhaal lees je over een wel heel aparte stripclub, namelijk de Alfabetclub. De naam zegt het al: je kunt er cupmaten vinden van A tot Z. Een jonge vrouw is de nieuwe D in het gezelschap, maar de voormalige D pikt dit niet en neemt op ludieke wijze wraak.
Een van de verhalen die op mij de meeste indruk heeft gemaakt, is van Svea Ersson. In haar verhaal komt een jonge prostituee in aanraking met een bijzonder mooie en lieve klant. Ze besluit buiten de club om met hem af te spreken, maar komt er al snel achter dat de man een wel heel macabere hobby heeft. Als dat maar goed afloopt…

De verhalen hebben allemaal als hoofdingrediënt zinderende spanning. Waar je bij bepaalde verhalen rode oortjes krijgt, hebben andere bijdragen juist weer een aparte inslag als het aankomt op erotiek. Maar wat bovenal opvalt, is dat de dames het niet schuwen om hun verhalen te voorzien van de nodige passie, lust en liefde. Verleiding is dan ook de ideale bundel voor deze zomer. Voor in je koffer, of gewoon lekker op de bank, de erotiek spat van de pagina’s af.

Met bijdragen van Isa Maron, Judith Visser, Tupla M., Svea Ersson, Linda Jansma, Marelle Boersma, Marianne en Theo Hoogstraaten, Kortsmit & Lotz, Candy Brouwer, Anita Larkens, Suzanne Buis, Hannah Kuipers en Anne Nicolai.

Uitgever: De Crime Compagnie
Prijs: 4,99

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.