Op 18 augustus maakt De Krijtman een kleurrijk 3D krijt kunstwerk in Avonturenpark Hellendoorn. Met het stoepkrijt van Crayola tekent hij het logo van Avonturenpark Hellendoorn levensgroot op de grond. Bezoekers kunnen dit creatieve proces bewonderen en tips en tricks van deze meester van het stoepkrijt inwinnen. Jong en oud kan de tips direct toepassen en hun creativiteit de vrije loop laten in de speciale krijthoek.

De Zuid-Hollandse Gert-Jan van der Kooij, beter bekend als De Krijtman, maakt al een aantal jaar grote 3D kunstwerken door het hele land. Speciaal voor Avonturenpark Hellendoorn en Crayola brengt hij in één van de laatste weken van de zomervakantie een bezoek aan het park. Het levensgrote 3D logo is daar te bewonderen totdat het gaat regenen.

De Krijtman gebruikt het vernieuwende stoepkrijt van Crayola, met levendige, intense en heldere kleuren. Met het brede kleurenpallet kan elke creatie gemaakt worden, zelfs glitter en neon creaties zijn mogelijk.


Bezoek op 18 augustus Avonturenpark Hellendoorn en bewonder het 3D krijt kunstwerk van De Krijtman en geniet van de vele attracties en de spannende zomershow ‘De Drakenridders’. Een team topatleten maken gevaarlijk ogende sprongen van duizelingwekkende hoogtes. Vergeet op de warme dagen ook de zwemkleding niet. In het Aquaventura Slidepark kan verkoeling worden gezocht bij de waterspeeltuin en gegleden worden van maar liefst 11 spectaculaire waterglijbanen!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.