Rotterdamse designbeurs aan boord van ‘Grande Dame’ Rotterdamse haven donderdag 5 tot en met zondag 8 februari 2015

OBJECT is dé beurs voor eigentijds design en vindt gelijktijdig plaats met Art Rotterdam, van donderdag 5 tot en met zondag 8 februari 2015. De komende editie van OBJECT is op een hele bijzondere locatie, en wel het beroemde cruiseschip SS Rotterdam. Welkom aan boord!

SSROTTERDAM
OBJECT presenteert limited editions en unieke stukken op het snijvlak van design, kunst, architectuur en mode. De beurs toont werk van nationale en internationale, gevestigde en upcoming designers, uit verschillende ontwerpdisciplines en in uiteenlopende materialen.

ObjectRotterdam
De SS Rotterdam is het vlaggenschip van de Holland-Amerika lijn, gelegen vlakbij Hotel New York op Katendrecht. OBJECT strijkt neer in talloze ruimtes van het schip en biedt de bezoeker hiermee een unieke rondgang door de boot. Gedurende vier dagen opent OBJECT de scheepsdeuren voor verzamelaars, professionals en andere designliefhebbers.

ObjectRotterdamstrip
Partner is Land Rover, die op de beurs de wedstrijd ‘Design Your Evoque’ presenteert. Na een reeks bekende ontwerpers als Studio Job en Piet Boon is het nu aan het Nederlandse publiek en andere designers om de Range Rover Evoque in een nieuw jasje te steken. De winnende ontwerpen worden op OBJECT bekendgemaakt en zijn hier te bewonderen.

OBJECT ROTTERDAM
SS Rotterdam
3de Katendrechtsehoofd 25
Rotterdam

5 tot en met 8 februari 2015, dagelijks van 11:00 tot 19:00 uur
Entree 7,50 euro, kinderen t/m 11 jaar gratis.

www.objectrotterdam.nl
www.ssrotterdam.nl
www.designyourevoque.nl

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.