Verzamel alle Washimals van Crayola

De populaire en schattige Washimals komen dit najaar terug! Ze nemen je mee in een wereld van prachtige natuur en kleurrijke vachten. Haal de spannendste dieren in huis met de Washimals Safari Set van Crayola. Of laat jouw creativiteit de vrije loop met de huisdierenset. Verzorg en kleur jouw nieuwe huisdier in met de vrolijke afwasbare viltstiften met mooie stippen, strepen of een compleet nieuw patroon. Geef elk diertje het gewenste design en doe hem in bad om hem te ontdoen van alle kleur en opnieuw te beginnen.

Dit najaar zijn de populaire Washimals terug. Ze hebben de oversteek gemaakt van de Afrikaanse jungle naar Nederland. Talib de giraffe, Tuma de olifant, Khari de leeuw en Nia het aapje veroveren met hun zachte vacht en lieve ogen direct jouw hart. Personaliseer je favoriete diertje door deze in te kleuren met een uniek design, zoals jij dat wilt! De safari set heeft een zeer toepasselijke waterplaats met palmboomdouche die water sproeit als je pompt. Eenmaal gewassen onder de palmboom kunnen ze met de glijbaan naar beneden om weer volledig omgetoverd te worden door je eindeloze fantasie. Naast de wilde safari dieren is deze zomer ook de huisdierenset verkrijgbaar met de liefste honden en katten.

De Washimals zijn ideaal voor het verbeteren van de motorische vaardigheden en geven kinderen het gevoel dat ze voor iemand zorgen. Alle fantasie en creativiteit kan geuit worden met de afwasbare viltstiften van Crayola. Ook andere Crayola viltstiften zijn te gebruiken om de diertjes in te kleuren. Ideaal is dat de inkt van de viltstiften afwasbaar is van huid en kleding.


Deze zomer bracht Crayola handige meeneemsets uit met de thema’s schoonheidssalon en dierenartspraktijk. Met verschillende themasets en uiteenlopende dieren zijn de Washimals super leuk om te verzamelen en kan er een complete dierenfamilie worden samengesteld. Alle Washimals speelsets zijn verkrijgbaar bij Bol.com, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

De Washimals productlijn is verkrijgbaar vanaf € 11,99 tot € 39,99.

Over Crayola
Crayola is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 80 landen en al meer dan 115 jaar een inspiratie voor creativiteit van kinderen – sinds de eerste doos Crayola waskrijtjes in 1903 van de lopende band afrolde. Sindsdien is het portfolio van Crayola uitgegroeid tot een breed assortiment aan kleurartikelen, knutselsets en innovatief kleurspeelgoed. Crayola wil kinderen aanmoedigen om alles wat hen inspireert te uiten, talenten te ontplooien en vaardigheden te ontwikkelen wanneer zij ontdekken, verkennen, spelen en fantaseren. Crayola is voortdurend in ontwikkeling om dit brede assortiment aan leuke en innovatieve producten te verbeteren. Crayola heeft een milieuvriendelijk productiebeleid en maakt gebruik van zonne-energie en gerecycled plastic. Crayola gelooft dat wanneer je de creativiteit in een kind blijft prikkelen, zijn eigen ‘kleuren’ gaan leven en er grootse dingen kunnen gebeuren. Door kinderen te helpen om op een nieuwe en originele manier te denken, bereiden we ze voor op de toekomst.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.