Knutselen en versieren met glitters wordt dit najaar nog leuker voor kind en ouder met de Glitter Dots van Crayola. De Glitter Dots zijn kleine kneedbare lijmbolletjes met glitters en kunnen met elkaar gemixt worden voor de meest kleurrijke glittercombinaties. De dots zijn te gebruiken op diverse oppervlaktes, of je nu een creatie wilt maken op hout of papier de glitters blijven plakken. Er zijn zes verschillende Glitter Dots sets verkrijgbaar. Maak een glitterige sleutelhanger, een mozaïek creatie of een unieke sticker met glitters. De Glitter Dots zijn ook in drie losse kleurensets te koop, verkrijgbaar vanaf €7,99.

Glitters, wie kent ze niet? Die zijn toch bij ieder knutselend kind geliefd? Kinderen zijn dol op knutselen met de kleine sprankelende korreltjes in diverse kleuren. Maar voor de ouders een glitterdoorn in het oog omdat zij na het gezellige glitterfestijn de glitters overal terugvinden behalve daar waar ze horen!

De Glitter Dots van Crayola zijn de leukste manier om met glitters te knutselen zonder dat dagen later nog overal glitters liggen. De kleine kneedbare lijmbolletjes zitten vol met glitters en geven geen glitters af op plekken waar je ze niet wil hebben. De dots zijn te gebruiken op verschillende oppervlakken als karton, hout en papier. De vraagstukken; hoeveel lijm moet ik gebruiken of zullen alle glitters vastzitten zijn met Glitter Dots verleden tijd. Glitter Dots zijn verkrijgbaar in zes verschillende sets, van glitterige sleutelhangers tot glimmende stickers. Kneed de dots in de juiste vorm, meng eventueel verschillende kleuren Glitter Dots door elkaar, laat je glitterwerk een paar uur uitharden en klaar is je sprankelende creatie!

Glitter Dots – Magical Mozaïken
In deze set zitten drie unieke sjablonen. Kneed de dots en vul de vorm van een schattig dier met verschillende kleuren Glitter Dots. Bij de set worden maar liefst 42 Glitter Dots geleverd, meer dan genoeg voor de drie sjablonen. Wanneer de dots na een aantal uur zijn uitgehard klik je de bijgeleverde tafelstandaardjes in de sjabloon en kun je jouw eigen gemaakte glitter mozaïek tentoonstellen! Een ideaal knutselproduct voor de fijne motoriek met een vrolijk resultaat.

Prijs: €11,99 l Leeftijd: 5+
Verkrijgbaar bij: Bol.com, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops


Glitter Dots – Sleutelhangers

Maak met deze Glitter Dots set jouw eigen sleutelhanger met glitters. In de set zitten drie verschillende figuurtjes met elk een gesp en een draagkoord. Vul de vormpjes van de sleutelhanger met de Glitter Dots, laat deze uitharden en klik daarna het afdekplaatje erop om jouw creatie te beschermen. De hanger is kleurrijk af te maken door deze te versieren met de meegeleverde kralen.

Prijs: €11,99 l Leeftijd: 5+
Verkrijgbaar bij: Bol.com, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops

Glitter Dots – Sticker Effects met sjablonen
Maak een keuze tussen één van de 12 sjablonen, van bloemen tot vlinders. Plaats deze op een van de 16 stickers en vul de sjabloon met de Glitter Dots. Na het uitharden is de sticker klaar voor het versieren van wat je maar wil!

Prijs: €11,99 l Leeftijd: 5+
Verkrijgbaar bij: Bol.com, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops

Glitter Dots – Losse kleuren sets
De losse sets Glitter Dots zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurenpaletten; klassieke kleuren, tropische kleuren en felle kleuren. De Glitter Dots zijn te gebruiken met de sjablonen van bijvoorbeeld de Mozaïek set, of los om je kleurplaat of fotolijstje meer te laten stralen.

Prijs: €7,99 l Leeftijd: 5+
Verkrijgbaar bij: Bol.com, Toychamp en de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops
Over Crayola
Crayola is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 80 landen en al meer dan 115 jaar een inspiratie voor creativiteit van kinderen – sinds de eerste doos Crayola waskrijtjes in 1903 van de lopende band afrolde. Sindsdien is het portfolio van Crayola uitgegroeid tot een breed assortiment aan kleurartikelen, knutselsets en innovatief kleurspeelgoed. Crayola wil kinderen aanmoedigen om alles wat hen inspireert te uiten, talenten te ontplooien en vaardigheden te ontwikkelen wanneer zij ontdekken, verkennen, spelen en fantaseren. Crayola is voortdurend in ontwikkeling om dit brede assortiment aan leuke en innovatieve producten te verbeteren. Crayola heeft een milieuvriendelijk productiebeleid en maakt gebruik van zonne-energie en gerecycled plastic. Crayola gelooft dat wanneer je de creativiteit in een kind blijft prikkelen, zijn eigen ‘kleuren’ gaan leven en er grootse dingen kunnen gebeuren. Door kinderen te helpen om op een nieuwe en originele manier te denken, bereiden we ze voor op de toekomst.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.