Veel mensen genieten van het lezen van een boek. Er is niets zo fijn om je mee te laten trekken in een verhaal en de wereld om je heen even helemaal te vergeten. Maar het lezen is veranderd in de loop der jaren. Zo is het makkelijker geworden om zelf een boek uit te geven en worden er ook veel meer boeken vertaald. Ook is menig fanatiek lezer inmiddels overgestapt van het papieren exemplaar naar een digitaal boek. Ook worden steeds meer boeken uitgegeven als luisterboek.
Ken je dat? Heerlijk door de boekwinkel struinen op zoek naar een nieuw boek om jezelf thuisgekomen helemaal in het verhaal te verliezen. Wie zelf een enorme boekenwurm is weet dat zoveel boeken ook de ruimte nodig hebben. Sommige mensen geven hun boeken door aan de volgende lezer, maar veelal worden boeken bewaard. Op den duur zie je door de boeken je kast niet meer. Een goed alternatief zijn dan digitale boeken. Je kan ze heerlijk lezen op je tablet of telefoon en ze nemen niet zoveel fysieke ruimte in. Naast een digitaal boek kan je ook kiezen voor een luisterboek op je telefoon of tablet en heerlijk wegdromen terwijl je favoriete boek wordt voorgelezen.

Een fysiek boek koop je bij de plaatselijke boekhandel, maar voor het verkrijgen van digitale boeken en luisterboeken zijn er diverse apps. Hier kan je titels kan uitzoeken tegen betaling. Zo’n app kun je op je telefoon of tablet plaatsen en vanuit daar je favoriete boek downloaden. Wanneer je de overstap maakt van gewone, papieren leesboeken naar digitale- of luisterboeken kom je in een soort van jungle terecht. Er is namelijk een heel groot aanbod. En er komt steeds meer bij, want nu wordt ook gezegd dat Apple nog dit jaar wil uitbreiden.

Maar hoe kun je nou de juiste app vinden voor je digitale boeken? Daarvoor kun je terecht op de luisterboeken app op AlleLuisterboeken.nl. Hier staat alle informatie over diverse apps waar je boeken kunt downloaden. Op de website staat er per app uitgebreid uitgelegd wat de app te bieden heeft en de nodige informatie. Wat zijn de kosten, betaal je per maand of per boek? En wat als je niet tevreden bent, hoe zeg je dat dan weer op? Naast de nodige informatie over de apps zelf biedt Alleluisterboeken je ook tips over het aanbod van literatuur en waar je de beste luisterboeken kan vinden. Bezoek de website en ervaar zelf hoe handig je apps met elkaar kan vergelijken en zo de juiste boekenapp kan vinden die bij jou past.

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.