Membercard 1
Boost Your Health lanceert een uniekemembercard voor debezoekers van het Health & Lifestyle Platform. Het is belangrijk om je goed te voelen van binnen en van buiten. Boost Your Health draagt dit reeds uit via de website en wil door middel van een exclusieve membership mensen prikkelen om nog meer uit zichzelf te halen. Het membership biedt oneindig veel mogelijkheden en neemt members mee in een(healthy) wereld vol kennis, fun, motivatie en een flinke dosis inspiratie.

Via een speciaal beveiligd gedeelte van de website, kunnen members tijdens een online spreekuur vragen stellen op gebied van voeding en workouts aan een deskundig panel. Ook is er op een speciale “Boost your Health” Community extra en exclusief materiaal  beschikbaar, denk aan workout-filmpjes, recepten, e-books en winacties.

De membercard biedt korting op de door Boost Your Health georganiseerde events en workshops. Daarnaast kun je bij  diverse websites online aankopen doen met korting en bij diverse fysieke bedrijven terecht voor exclusieve aanbiedingen (onder andere bij diverse horecagelegenheden en beautycentra). Binnen het membership van Boost Your Health is er bewust gekozen om een langdurige samenwerking aan te gaan met bedrijven die goed bij het concept passen.

Membercard 2
Een deel van het bedrag van de memberships wordt  gedoneerd aan het goede doel, dit doel is “IanCare4Parents”. Zij zorgen ervoor dat ouders van heel zieke kinderen ook wat ontspanning krijgen in het ziekenhuis door middel van stoelmassages.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.