Lange tijd heb je besteed aan het schrijven van je manuscript, het is geredigeerd, je vond een passende uitgever en eindelijk is het nu daar: jouw eigen boek! Maar hoe nu verder, want je wil natuurlijk wel dat je boek daadwerkelijk gelezen en verkocht gaat worden maar hoe ga je dat allemaal aanpakken? Een van de dingen je hierbij kan helpen is Magische Marketing Master, een Cursus Boekmarketing voor Auteurs.

Als je boek er eenmaal is moet deze natuurlijk onder de aandacht van potentiële lezers worden gebracht. Daarnaast zijn er tegenwoordig steeds meer mensen die een boek schrijven. Het is dan ook nogal een uitdaging om je boek onder de aandacht te krijgen. Een goed idee is dan om een cursus te volgen hoe je dat het beste aan kan pakken.

Kijk bijvoorbeeld eens naar Magische Marketing Master, een Cursus Boekmarketing voor Auteurs. Dit is een cursus die je op weg helpt om jouw boek onder de aandacht te krijgen. Esther van der Ham is zelf auteur en uitgever en ontwikkelde deze cursus en. Zij zal je helpen de weg te vinden in de jungle van de marketing van je boek.

De cursus Magische Marketing Master: Cursus Boekmarketing voor Auteurs bestaat uit 12 modules:

Module 1: Vind je ideale lezer
Module 2: Sociale Media Gebruiken
Module 3: Auteursbranding
Module 4: Persbericht + voorbeelden
Module 5: Bloggen + inspiratie
Module 6: Promotiemateriaal maken en gebruiken
Module 7: Boekrecensies verkrijgen en gebruiken
Module 8: Signeersessies en bijeenkomsten
Module 9: Netwerken
Module 10: E-mailmarketing + voorbeelden en inspiratie
Module 11: Contentmarketing
Module 12: SEO voor je boek

In elke module wordt dieper ingegaan op elk onderdeel wat handig kan zijn om je boek volop in beeld te krijgen bij de lezers. De voordelen van deze Magische Marketing Master: Cursus Boekmarketing voor Auteurs is dat je alles op je eigen tempo kan doen. Zo krijg je toegang tot een exclusieve onlinegroep waar je inzichten, tips en tops kan vinden, maar ook ideeën kan uitwisselen met andere auteurs en je eigen vooruitgang kan bespreken. Naast het cursusmateriaal worden er ook live-sessies georganiseerd. Deze kun je live kijken, maar komt dat niet uit dan kan je ze altijd op een later tijdstip terugkijken. Naast de maandelijkse co-work sessies kun je bovendien Esther vragen om persoonlijke feedback.

Lijkt jou zo’n Magische Marketing Master: Cursus Boekmarketing voor Auteurs wel wat? Neem dan een kijkje op de website magischemarketing.nl. Ben je na dit artikel overtuigd dat je beslist de cursus van Esther moet volgen? Klik dan op deze link en schrijf je direct in voor de cursus. De cursus Magische Marketing Master: Cursus Boekmarketing voor Auteurs is nu in de aanbieding van € 399,- voor € 247,- dus wees er snel bij!

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.