Dikke tot in de greep van de roofboeken

Dikke Tot in de greep van de roofboeken
Totsmania, het verborgen land achter de regenboog is in gevaar!
Reusachtige boeken met vervaarlijke tanden verschijnen vanuit het niets in de lucht en duiken naar beneden om vervolgens Totten te ontvoeren. Maar ook Geinkwezels, Dwergen, Mensen en dieren zijn het slachtoffer!
Dikke Tot reist terug naar Kwezelee, vanwaar hij samen met zijn vrienden Professor Giller, Kieteltje, Trippel de Reusachtige en Clara Spotvogel de strijd aanbindt met deze roofboeken. Een strijd die hen helemaal naar de Vergeten Vlakte zal voeren. Samen trotseren ze onder meer het zomp en wie is die geheimzinnige tovenaar Picodorus?

Gé Ansems

Over de auteur
Auteur Gé Ansems (1948) is altijd actief geweest als schrijver en dichter. Zo is Gé is bekend van poëzie en proza uit diverse literaire bladen en publiceerde hij eerder in 1996 al twee korte verhalen in de verhalenbundel ’12 Pareltjes’ van uitgeverij Servicepost. Met zijn dichtbundel ‘Glooiing in het laagland debuteerde Gé in 2003. In de afgelopen jaren werden zijn gedichten in diverse bundels gepubliceerd. In mei 2013 maakte Gé de overstap naar de Fantasywereld en kwam bij uitgevrij Macc het eerste deel uit van Dikke Tot. Dikke Tot in de greep van de roofboeken is dan ook de opvolger van Dikke Tot, Slaven van het Giechelbos.
Informatie boek

Dikke Tot in de greep van de roofboeken – Gé Ansems
Uitgeverij: Macc
ISBN: 9789078437123
394 pagina’s
Prijs: € 18,95

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.