Cover De meest gestelde vragen aan een paragnost - Peter van der HurkWelke vragen stelt men aan een paragnost?
Levensvragen, liefde en gezondheid. Maar er wordt ook over de grenzen van de dood gekeken. De vraag die gesteld wordt is niet óf er leven na de dood is, want dat dat er is kan een paragnost met een stellig ja beantwoorden, maar hoe is het de overledene vergaan? Heeft hij of zij zijn of haar rust?

Zeker zo belangrijk is de vraag wat al deze emotionele zaken met de paragnost zelf doen. Sommige vragen zijn namelijk zo heftig dat je het niet eenvoudig naast je neer kan leggen als de vraagstellers gerustgesteld naar huis gaan. Voor de paragnost begint het dan pas. Was dit ook de reden voor het ziektejaar van Peter waarin hij zelf op het randje van de dood heeft gelegen? Schrijver Theo Barkel heeft intensieve gesprekken gehad met Peter, zijn familie en zijn vrienden om zich zo goed mogelijk in het hoofd van de paragnost te kunnen verplaatsen en zijn verhaal in woorden te kunnen vatten.

Het is een emotioneel en meeslepend verhaal geworden, doorspekt met de onontbeerlijke Haagse humor voor het nodige tegenwicht. Maar ook met vele speciaal voor het boek gemaakte foto’s.
Dit is het verhaal van de paragnost zelf.

Peter van der HurkPeter van der Hurk is evenals zijn vader, wijlen Peter Hurkos een wereldberoemde paragnost. Peter kreeg vooral bekendheid toen hij het RTL 4 TV programma ‘Het zesde zintuig’ won. Als kroon op zijn werk heeft Peter dit jaar (2016) een award mogen ontvangen voor ‘Medium van het jaar 2015’.

Op woensdag 31 augustus om 19:00 uur zal De meest gestelde vragen aan een paragnost worden gepresenteerd bij boekhandel Paagman, vestiging Fred.
Frederik Hendriklaan 217 in Den Haag.
De toegang is gratis, graag aanmelden bij Paagman via http://www.paagman.nl/petervanderhurk
of mail naar info@uitgeverijlife.nl
Uiteraard is Peter van der Hurk aanwezig om te signeren.

De meest gestelde vragen aan een paragnost
Uitgeverij Life
ISBN: 978-90-78437-36-9
Prijs: € 12,95

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.