Vorig week ben ik weer twee dagen naar school geweest. Om alles klaar te zetten en voor te bereiden voor deze week. De scholen zijn ook hier weer begonnen sinds gisteren. Er hing een gezellige en gemoedelijke sfeer. Op donderdag met z’n allen er tegen aan en er werd veel werk verzet.

Vrijdag hadden we overleg en verder opruimen en voorbereiden voor de eerste week. En mijn dagen worden woensdag, donderdag en vrijdag. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan drie dagen achter elkaar. Ik heb er wel zin in! Lekker weer aan de slag. Omdat ik tot de herfstvakantie mijn stage mag lopen heb ik nu even een strakke planning gemaakt voor de opdrachten die ik moet doen. In principe ben ik op al mijn vrije dagen er mee bezig, maar ik streef er wel naar om het tussen 2-3 af te hebben zodat ik daarna lekker nog wat aan mijn middag heb.

Deze week is mijn focus op twee dingen gericht en weer wennen op school met een nieuwe groep. Sommige kinderen ken ik wel doordat ik in de pauze pleinwacht had. En aan sommige namen kan ik even geen gezicht aan koppelen, maar ik weet zeker dat, als ik ze straks zie, zeg: “o jaaaa, hij of zij”!

Het is wel weer even zoeken naar die discipline want de afgelopen weken heb ik wel wat gedaan maar tegelijkertijd probeerde ik ook een beetje vakantie te houden. Nu moet ik echt weer even knallen. Wat wel fijn is dat ik niet naast de stageactiviteiten nog moet leren. Dat heb ik ingepland voor na de herfstvakantie. In november heb ik examen Nederlands. Dus vanaf het moment dat ik herfstvakantie heb, kan ik me daar mee bezig houden.

Het voelt vreemd aan dat wat betreft stage lopen het einde in zicht is. Dan denk ik, wat moet ik met mijn tijd doen? Want heel intensief hoef ik niet meer met mijn studie bezig te zijn. Ik zie het dan wel, eerst mijn stage doen en de opdrachten uitvoeren.

Goed, ik ga maar aan de slag en mijn presentatie afmaken.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.