Toch best wel lastig om geen column te schrijven over mijn studie of stage want op dit moment draait mijn leven wel heel erg om mijn studie en stage. Maar dat houdt niet in dat ik geen andere dingen doe, nou ja… Ik doe niet heel veel andere dingen op dit moment dan studeren en stage lopen. Daarnaast help ik mijn ouders. Elke maandag ben ik in de weer met de verhuizing van mijn ouders. Mijn vader en ik zijn bijna klaar met de vloer leggen. We hoeven alleen nog de gang doen waar alle slaapkamers op uitkomen. Wij zijn trots op hoe de vloeren in alle drie slaapkamers en de woonkamer eruit zien.

Wat betreft mijn sociaal leven, ja dat staat even op een laag pitje. Want alles is vrij strak gepland. Wel ben ik nog even naar de film geweest van Malificent 2. Het was een goede film maar ik vond het begin wel wat traag. Maar het was gewoon een heerlijk zoetsappig romantisch film. Ik vond deel 1 beter. Maar verder is er gewoon heel even niet veel ruimte voor en eerlijk gezegd is dat goed zo. Want ik weet waar ik het voor doe en ik geniet er volop van. Nou ja… ik geniet van mijn stage en leren, maar verslagen schrijven… Niet mijn ding! Maar goed, ook dat moet gedaan worden.

Maar ik zorg er wel voor dat ik elke avond niets doe, gewoon lekker lezen of Netflix kijken. Meestal lezen en vroegmijn bed in om in bed verder te lezen. Ik vind het ontspannend om mijn avond af te sluiten met een boek.

Ik heb voor december wel hier en daar nog wat afspraken staan. Gezellig kerstdiner bij mijn oom en tante. Misschien nog naar Kaarsjesavond in Gouda. Van de week naar de kapper. Kerst wordt dit jaar gezellig bij mij gevierd en met oud en nieuw ga ik naar een vriendin toe. Aanstaande vrijdag ga ik weer naar mw. B. en kijken hoe haar schema voor de rest van de maand is. Want vaak wordt het haar te druk en bezoek ik haar pas in januari weer. Maar zij wil nu eerst afwachten op het activiteitenschema en dan kortsluiten. Ook goed.

Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik op dit moment wel lekker vind dat ik aantal weekenden achter elkaar even geen afspraken heb. Waardoor ik hopelijk weer een beetje in mijn ritme kan komen. Want dat heb ik op dit moment nog niet. Dus hopelijk kan ik daar de komende weken even aan werken zodat ik zonder mezelf te dwingen om wat te doen maar dat het vanzelfsprekend wordt. Want ik krijg het ook niet voor elkaar om mijn bullet journal bij te houden, dus heb ik toch maar een agenda gekocht voor 2020. En mijn bullet journal gebruik ik dan als een dagboek.

Ik kijk ook uit naar de kerstvakantie, dan kan ik even een aantal dagen rustig aan doen en de tijd nemen voor mijn opdrachten. Want de eerste acht opdrachten heb ik bijna af dus wil ik nu naar de volgende opdrachten kijken en uitwerken. Daarnaast ook mijn Proeve van Bekwaamheid doornemen en voorbereiden. Dat wil ik na mijn vakantie gaan aanvragen.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.