Zo, even denken, waar ga ik over schrijven dat voor de verandering niets met mijn studie of school te maken heeft. Best lastig aangezien op dit moment een groot deel van mijn leven daar om draait. Maar ik ga even diep nadenken…

Wat ik zeker veel heb gedaan naast mijn studie was lezen. De afgelopen weken ben ik regelmatig naar de bibliotheek geweest. Mijn bibliotheek heeft de deuren niet geopend tot vorig week. Je kon wel namelijk reserveren en dan kreeg je een telefoontje wanneer je de boeken kon ophalen. Goed geregeld. Dus ik leefde me uit op de digitale bibliotheek om diverse boeken te reserveren. Als je een telefoontje kreeg, moest je, vanwege groot succes, de boeken binnen twee dagen tussen 2 en 4 uur ophalen. Gelukkig zijn ze nu weer open, nog niet hele dagen en niet de hele week. Ik heb volgens mij nog 3 boeken op mijn reserveringslijst staan.

Twee weken geleden had ik een telefonische intake met de fysiotherapeut. Het lijkt mij wel lastig voor de therapeut om te kunnen inschatten over hoe en wat. Maar gelukkig ken ik deze fysiotherapeut en ik kon gemakkelijk aangeven wat mijn probleem was. Kort na het gesprek ben ik gevallen… Ja, ik was voor even een gevallen vrouw. Ik heb het idee dat niemand het heeft gezien, gelukkig. Ik had twee zware boodschappentassen. Ik keek daarom goed of ik mijn voet hoog genoeg optilde bij een stoeprand, maar blijkbaar toch niet. Het eerste waar ik aandacht, als mijn boodschappen maar heel zijn! Ik had gelukkig geen eieren, maar wel 2 flessen pastasaus. Moet je nagaan hoe het eruit had gezien als die flessen stuk gingen. Net alsof ik dan doodbloed! Gelukkig was alles heel. Een doosje met blauwe bosbessen was wel open gegaan en een paar zijn weggerold. Nou ja, de vogels ook weer blij. Toen ik had geconstateerd dat alles heel was begon ik mijn knie te voelen. Thuis zag ik dat ik mijn hand had verwond. Verder ging het wel, maar later op de dag kreeg ik behoorlijke spierpijn en werd de pijn rondom mijn schouderblad nog pijnlijker. Want daar wilde ik voor naar de fysio. Dat was op een woensdag. De donderdag en vrijdag ging ik wel aan het werk. Ik voelde het behoorlijk aan het einde van de dag. Zaterdag ging ik ook nog even koken, soep en groentelasagne maken. Want ik dacht… dan kan ik zondag lekker even niets doen. Ik heb het gevoeld en moest me helaas dinsdag daarna ziek melden op school. Ik had er teveel last van. Maar gelukkig had ik afgelopen woensdag fysiotherapie en donderdag en vrijdag geen school. Na de therapie voelde het al stukken beter aan. Ik moet alleen wel dingen gedoseerd doen. Ik zit soms te lang achter mijn laptop, maar ja, als ik eenmaal op gang ben met het schrijven van mijn opdracht, dan ga ik door. Maar ik moet nu echt meer doseren.

Op het moment dat jullie dit lezen, heb ik alweer mijn tweede therapie gehad en ben ik gewoon weer lekker aan het werk.

Zo toch gelukt om over wat anders te schrijven!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.