Op dit moment lees ik ontzettend veel over Pokemon Go. Het is weer tijd voor een nieuw hype blijkbaar. Hadden wij niet ooit zo digi pet, weet je wel, zo digitale huisdier waar je voor moest zorgen… Dat was toen een hype en helaas alweer verleden tijd! Stiekem hoop ik dat het ook met dit spel zo zal gaan, maar ik vrees dat het een valse hoop is.

Ik lees verschillende berichten erover Pokemon Go. Positieve en negatieve berichten.
En eerlijk gezegd, ik word er moe van!

Ik zat net naar een filmpje te kijken en ik moet zeggen, het levert ook komische filmpjes op. Mensen zijn zo gefocust op het beeldschermpje van hun mobiel dat ze niet kijken waar ze lopen en plons! Tja… dat is even komisch. Maar er gebeuren ook ernstige ongelukken mee, dan denk ik, serieus… Is het spel zooooo belangrijk dat je alles om je heen vergeet!

Ook heb ik er een mooi bericht over gelezen. Een moeder schreef over haar kind dat autist is. Door het spel gaat hij naar buiten en maakt contact met andere mensen die dat spel ook spelen. Voor het eerst kijkt hij ook mensen aan in hun ogen. Dus het kan ook iets heel positiefs zijn!

Het is alleen dat ik mij bij sommige mensen afvraag of ze wel hersenen hebben of dat het spel hun zo dom maakt! Serieus… het is net als toen met de Tomtom. Dat mensen blindelings rijden waar dat ding je naar toe leidt waardoor ze zo het water in rijden! Serieus… Echt!! Je kijkt toch vooruit waar je rijdt en als je water voor je ziet, dan rijd je toch niet door in omdat dat ding zegt, ‘u moet rechtdoor en sla na 500 meter linksaf.’ Tja… als je eenmaal in het water ben gereden, kunt ┬áje het gerust vergeten om na 500 meter linksaf te slaan!

Of is Pokemon Go zo brainwash spel en dat de makers eigenlijk gewoon willen kijken hoe dommer ze sommige mensen kunnen maken! Want echt… sommige mensen kunnen er niets aan doen, maar echt er zijn van die oerdomme mensen en als je denkt dat ze niet nog dommer kunnen worden… Schokkend, het is blijkbaar toch mogelijk!

Dus er zijn voordelen en nadelen. Ik ben benieuwd hoe lang die hype gaat duren. Hopelijk niet te lang!

written by

1 reactie op Hype: Pokemon Go

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.