Zo, weer even een column van mij.

Afgelopen week was ik heerlijk in Zeeland. Eerst bij de ene vriendin langs en toen bij andere vrienden. Heerlijk als je vrienden het prima vinden dat je ze een lange tijd mag lastig vallen. Vooral bij de Coopers voel ik me altijd heel erg thuis. Maar eigenlijk is dat logisch, want met die vriendin heb ik in Engeland samengewoond. We waren allebei aangenomen als bloemisten in een zaak in Engeland. We waren allebei nieuw en moesten een flat delen. Tja… altijd spannend hoe dat gaat, is er een klik of niet. Want het was niet alleen een flat delen, we moesten ook samenwerken. Dus we waren echt continue samen. Gelukkig hielden we allebei van rust, lezen en films kijken. We gingen elke dinsdag naar de bioscoop, nou ja, bijna elke dinsdag. Dus er was een klik vanaf het begin.

Toen ging zij samenwonen met een Engelsman. Plots had ik alle ruimte voor mezelf, dat was even wennen. Om de zondag ging ik gezellig met hun mee naar de pub en daarna at ik bij hun. Dus ik voel me daarom altijd thuis bij hun. Elke keer weer geniet ik ervan. Helaas was het te warm om er gezellig op uit te gaan. Wel zijn we twee keer even gaan shoppen. Ik kwam met aardig wat spullen thuis, maar het zijn spullen die op mijn lijst stonden. Wat ik bijna vergeet te benoemen is, hij kan goed koken zeg, ontbijt, lunch en avondeten was 5 sterren maaltijd. Misschien overdreven maar yum!!! Nu zit ik thuis en denk… pffff moet weer zelf alles klaarmaken en is lang niet zo lekker als wat hij maakt.

Ik heb de studie ook redelijk los kunnen laten. Wel had ik even een paniekmomentje, ik zag opeens dat ik onverwachts een stage opdracht erbij heb! Gemaild met de begeleider en toen geappt naar de mentor en alles is geregeld. Ik hoef die niet te doen als die opdracht niet in mijn stagewerkboek zit. Nou nee, dat zit er niet in! Gelukkig, ik had alles namelijk redelijk een beetje ingepland. Maar verder was het gewoon heerlijk om even los te zijn van studie.

Nu ben ik weer thuis en studie staat weer op de planning, maar ik heb ook paar afspraakjes staan. Dus echt 100% met studie ben ik nog niet bezig. Maar de komende twee weken is het wel even aanpoten met de voorbereidingen en dan heb ik nog 7 weken tot de herfstvakantie om andere opdrachten voor te bereiden, alles uit te voeren en dan er verslagen van schrijven. Ik zal blij zijn als ik dat niet meer hoef te doen. Verder zit ik nog steeds te wachten op het ene cijfer van het ene examen waarvan ik weet dat ik het over moet doen. Als ik deze week nog geen cijfer heb gekregen dan plan ik het herexamen alvast in en begin ik weer met leren tussen de opdrachten door. Het is niet anders, want dat examen moet ik voor de herfstvakantie halen. Met andere woorden, geen druk…

Ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben ondanks alles!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.