Ik ben weer ruim een week terug van vakantie. Verbazingwekkend hoe snel het vakantiegevoel weer verdwijnt. Als je voor het weekend terug komt dan blijft het gevoel nog wel hangen maar zodra maandag er aan komt dan is het gauw gedaan en dat terwijl ik niet eens werk.

Ik heb het heerlijk gehad! Ik was daar met mijn ouders. Lekker veel gelezen, ook al heb ik 10 dagen gedaan over 1 boek, het was in het Engels en meer dan 1300 bladzijdes, dus dan duurt het wel even. Verder regelmatig gewandeld wat heerlijk was. In de avonden DVD’s kijken met mijn ouders, af en toe overdag even Roland Garos gekeken, want de satelliet deed het weer. Met mijn moeder regelmatig kaartspel Golf gespeeld, een spel dat ik vorig jaar in Amerika had geleerd. Erg leuk spel. Mijn vader is niet zo van de spelletjes dus die zat lekker in de zon of een boek te lezen.

Het weer was wisselend, wat op zich lekker was. Vooral de eerste dagen waren nog wat bewolkt en regenachtig. Maar daardoor hebben wij wel een mooie regenboog gezien en een vage tweede. De tweede week hadden we echt mooi weer, veel in de zon kunnen zitten/liggen.

Hoe rustig het daar was, hoe drukker het werd toen wij weer richting huis ging. Het was even een soort schokcultuur. Wanneer wij daar bijvoorbeeld van het laatste dorpje op het rijtje van drie naar de stad reden (ong. 10 km) voor boodschappen en we kwamen meer dan 2 auto’s tegen dan was het druk! Komen wij meer dan 5 auto’s tegen dan lijkt het wel de Randstad wel met nog net geen file. Dus zo rustig kan het daar zijn.

Dan kom je thuis en dan is het weer wennen aan al dat verkeer en drukte in het winkelcentrum. Dan verdwijnt dat rustige gevoel dat ik had opgebouwd al gauw. En ervaar ik ook weer hoe ongeduldig sommige mensen toch kunnen zijn. Meteen had ik zondag na terugkomst een afspraak, dochter van mijn beste vriendin ging optreden, dansen. Ik heb er van genoten en die kleine genoot er volop van op het podium!

Afgelopen week werd het zo warm dat mijn voornemen om weer structuur/dagritme op te pakken heb moeten laten varen. Dat vond ik wel jammer, want juist na mijn vakantie heb ik de behoefte om weer terug te komen in mijn dagelijkse ritme/patroon. Maar ja, het weer doet toch wat die wil. Dit was wel weer erg extreem dus moest ik aantal dingen even aanpassen.

Op het moment dat ik dit schrijf koelt het weer af, gelukkig. Tsk, wij zijn toch ook nooit tevreden, te warm, te koud, te droog, te nat, geen wind, teveel wind.

In ieder geval, ik ben weer terug!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.