Het is bijna Kerstvakantie! Sinds ik stage loop, zijn mijn vakanties ook echt vakanties. Nou ja, in de zin van dat ik kan zeggen, ik heb vakantie. Maar dat ik daadwerkelijk vakantie heb, niet echt. Want mijn studie gaat gewoon door. Op 13 januari heb ik examen dus ik moet wel in de vakantie leren en stage-opdrachten uitwerken.

Ik kan in ieder geval lekker uitslapen en genieten van mijn eigen tijd. Tussen de studie door even wat opruimen in mijn flat. Ook al valt het mee maar voor mijn gevoel is het gewoon rommelig. Ik heb in mijn vakantie ook weinig afspraken en verplichtingen. Ik schrijf dan twee weken even geen column. Ik bezoek mw. B. pas weer begin januari omdat zij een drukke periode heeft door al die activiteiten in het huis waar zij woont. Dan wordt het gewoon even teveel voor haar. Wel ga ik haar elke week even bellen om te horen hoe het gaat. Tussendoor ga ik wel af en toe mijn ouders even helpen met hun verhuizing als het nodig is. Hun nieuwe flat is zo goed als klaar. Dus ga ik hun helpen met inpakken want begin januari gaan ze verhuizen.

Dit jaar komen er helaas geen kerstkaarten van mij want ik heb er nu even geen tijd voor maar ook even geen geld.
Ik wil al mijn familie en vrienden langs deze weg hele fijne dagen toewensen en dat het nieuwe jaar je alle mooist mag brengen, wat dat ook is.

Liefs,
Paulien

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.