In Zeeland had ik wat dingen gekocht voor mijn flat, dat is inclusief het balkon. De week ervoor was een goede vriend bij mij en samen hebben we doorgelopen wat ik wil veranderen enzovoort. We zijn ook naar een aantal winkels geweest om ideeën op te doen. Ik heb meteen leuk plakplastic gekocht voor de witte schuttingen op mijn balkon. Ik mag er namelijk niets in boren dus dan maar plakken.

In Zeeland zag ik mooie gekleurde bakken voor op mijn balkon. Ik dacht, ja, dat vind ik echt een mooie kleur. Verderop zag ik leuke potten om op te hangen. Dus ook dat maar in het karretje gelegd. In een ander winkel zag ik leuke kussenhoezen. Ik had al twee nieuwe gekocht maar wilde toch nog twee erbij. En zag een mooie kleur dat er wel bij paste. O ja, ook een nieuwe dekbedovertrek gekocht, want er was eentje gescheurd. Kortom, ik had me lekker uitgeleefd daar en de Zeeuwse economie wat geholpen. Graag gedaan!

De bakken hangen mooi en zijn gevuld met lavendelplanten en hedera’s. De ene pot hangt mooi. Ik moet nog even twee gaten boren en haken indraaien zodat ik die andere twee ook kan ophangen. De kussenhoezen passen mooi bij de bank en de andere kussens. Ik wil ook aantal dingen in mijn woning veranderen alleen voor sommige dingen zal ik echt even flink moeten sparen. Maar door die kleine dingen heb ik het gevoel dat ik de eerste stapjes heb gezet. Alleen plakplastic nog opplakken, maar die ligt nog in de auto van die vriend van mij. Dus daar moet ik noodgedwongen nog even mee wachten.

Nu ik zo op de bank zit en naar buiten kijk, zie ik die plantjes in de bakken en denk ik, dat ziet er gezellig uit. Want het zag er gewoon niet gezellig uit op het balkon en het nodigt dus dan ook niet uit om gezellig even buiten te zitten.

Ik ben blij dat ik die eerste stapjes heb gezet, kleine dingen veranderen kunnen ook groot aanvoelen en dat voelt nu wel zo aan. Op naar de volgende kleine stapjes!

written by

1 reactie op Wat dingen veranderen in mijn flatje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.