Vorig week schreef ik over mijn probleem met mijn mobiel en dat ik al mijn notities kwijt was. Ik dacht, er moet toch iets zijn waardoor ik mijn notities kan opslaan. Ik besloot mij daarin te verdiepen.

Zoals ik toen ook al schreef, mijn mobiel voelde nieuw aan. Daarom besloot ik mij wat meer te verdiepen in enkele apps die standaard bijgeleverd zijn. Een van die apps heet OneNote. Ik heb er wel eens over gehoord maar ik heb mij er nooit in verdiept want ik werk liever met pen en papier. Maar ik werd horendol van al die briefjes, notitieboeken en agenda’s. En wat voor systeem ik ook probeerde, het werkte niet. Sinds kort ben ik toch maar weer overgegaan naar de digitale agenda. Maar nu de rest nog.

Kortom, ik ging mij dus verdiepen in OneNote en het sprak mij wel erg aan. Vooral de mogelijkheden die ik met zo’n notitieprogramma heb. Wow! Ik ging even erover googelen wat ik er allemaal mee kon doen. Aardig wat! Zo gezegd zo gedaan!

Het voordeel van OneNote is dat je die app ook op je laptop hebt of je kunt die downloaden, maar je kunt hem ook op je tablet downloaden. Alles is dan gesynchroniseerd met elkaar. Ideaal! En het zijn niet alleen notities die je op kunt maken, maar je kunt ook bestanden en foto’s toevoegen en, als het nodig is, met elkaar delen, notitieboeken beveiligen en noem maar op. Wat ik mis is een agenda, maar voor de rest, heel handig! Alleen nu nog kijken of het voor mij werkt op de lange termijn. Ik heb gewoon nu alles bij elkaar en kan het op verschillende apparaten terug kijken.

Het is nu meer van hoe ik het ga indelen, ben ik tevreden met hoe ik het nu heb ingedeeld. Maar dat is de zorg voor na mijn vakantie. Op het moment dat jullie dit lezen, ben ik heerlijk weg voor drie weken. Dus tot ergens in september!

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.