Ik ben er weer. Vóór mijn vakantie had ik even geen inspiratie meer en besloot om weer na mijn vakantie het schrijven van columns op te pakken. Ik heb nu wel weer wat onderwerpen gevonden om over te schrijven. Maar nu eerst lekker over mijn vakantie schrijven.

Mijn vakantie was weer heerlijk, samen met mijn ouders naar Frankrijk. Weer naar dat huisje van mijn oom en tante en genieten van de rust en natuur. Dit keer gingen we voor drie weken en wat was dat heerlijk. Voor de verandering hoefden wij niet na een week alweer te gaan denken over het naar huis gaan. Niet nadenken over wanneer maken we dat of dat schoon of we moeten dat nog op maken en deels al inpakken. Maar gewoon lekker ontspannen de tweede week ingaan.

Ik nam uiteraard mijn studie mee. Aangezien ik wat achterliep op mijn schema heb ik daar toch wat meer moeten doen dan ik gepland had. Maar ik heb toch heerlijk nog 1 weekje geen studie gedaan omdat ik klaar was. En volgens mijn schema dat ik heb opgezet, ga ik maandag (dat was dus gisteren) er weer mee verder, maar het is ook heel goed mogelijk dat ik er eer-eergisteren al een begin ga maken met de volgende stap ter voorbereiding van een examen. Dat is alweer over 3 weken.

Het weer was zo beetje als hier in Nederland. In het begin was het wel fris waardoor we even elke dag de open haard aan hadden, mijn vader vindt het heerlijk om daar mee bezig te zijn. Maar gaandeweg werd het heerlijk weer en ik ben weer gekleurd naar huis gegaan.

Alleen dit keer was er toch wel wat extra ter afwisseling, vier kittens! Moederlief had in de kelder vier kittens gebaard en blijkbaar nog niet zo lang geleden. Ik vermoed dat ze nu een week of 5 oud zijn. Ze zijn zo schattig… Net als hun moeder zijn ze alle vier zwart, dus heb ik ze Blacky, Zwartje, Schwarz en Noir genoemd. Al had ik ook nog drie andere namen in mijn hoofd alleen kwam ik dan één naam tekort, Duiveltje, Vampiertje en Draculaatje. Vorig week zag ik ze niet meer en dat vond ik best jammer. Ik dacht dat hun moeder ze naar een ander locatie had gebracht. Maar afgelopen woensdag liepen ze buiten. Wel bleven ze logisch dicht bij de kelderdeur voor het geval dat… Maar ze waren zo lief en schattig! Leuk om dat mee te maken. Ik had een beetje een gevoel dat ze mijn katten zijn, want absoluut een grote onzin is. Maar ach…

In de eerste week was er nog een gebeurtenis, in een muur van het huis was een nest van koolmezen volgens mij. En een paar dagen nadat wij daar waren vloog de eerste kleine uit. Die wist even niet waar die nu heen moest en ouders vlogen beetje in paniek rond want wij zaten daar. Ook zo schattig!

Kortom, het was weer volop genieten om daar te zijn. Lekker veel gelezen, spelletjes gedaan en genieten van de zon en natuur.

Nu met nieuwe energie weer tegen aan!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.